Pitch

Ny bok: Matoma – aldri god nok

Den 1.mars lanseres Matoma – aldri god nok, ført i pennen av Stian Hjelvin Andersen. Tom S. Lagergren – bedre kjent som Matoma – har det siste tiåret vært en av Norges mest... Les mer »
fartsgrense

Seier for frivilligheten: Frivillige får ta transportoppdrag uten løyve

En enstemmig Transport- og kommunikasjonskomite støtter nå å unnta frivillige organisasjoner fra plikten til drosjeløyve ved transportoppdrag. – Vi er glade for at frivilligheten bli lyttet til, sier Frivillighet Norges generalsekretær Stian... Les mer »
Gjensidigestiftelsen

Gir over 111 millioner til norsk frivillighet

Over 500 lag og organisasjoner kan starte 2024 med tryggheten om at pengestøtten til prosjekter er på plass. Gjensidigestiftelsen deler ut over 111 millioner kroner til prosjekter under utlysningen «Aktiv fritid for... Les mer »
frivillig.no

Frivilig innsats er tilbake til før pandemien

-Nå ser vi at den store mobiliseringen for å rekruttere flere frivillige har gitt resultater, sier generalsekretær i Frivillighet Norge, Stian Slotterøy Johnsen. Mange organisasjoner mistet frivillige hoder og hender under pandemien,... Les mer »
Fundraising Norge

LESERINNLEGG: Frivillig sektor er verdt hver krone!

Arbeidet som gjøres av ideell og frivillig sektor i Norge, er en avgjørende del av velferdssamfunnet vårt. De representerer et mangfold av interesser og verdier, og gjør en enorm innsats for å... Les mer »
nfk

Friluftsmidler til lokalsamfunnene i Nordland

– Friluftsaktivitet og tilrettelegging av friluftsområder er viktig for utviklingen av lokalsamfunnene i Nordland, sier fylkesråd for kultur, klima og miljø, Christian Torset. Gratis ferietilbud for barn og ungdom, friluftsleir for utviklingshemmede,... Les mer »
bodø 17 mai

Lag og foreninger i Bodø må melde seg på borgertoget 17. mai

17. mai komiteen ber de lag og foreninger som ønsker å delta på nasjonaldagen om å melde inn til sekretariatet innen 14. april, opplyser Bodø kommune. Lag og foreninger må melde om... Les mer »
kulturminnefondet

49 fikk statsstøtte til å berge kulturminner i Nordland

I 2022 fikk 49 søkere statsstøtte til å berge kulturminnet sitt i Nordland. Mange grep gjort av private eiere, lag og organisasjoner har berget kulturminner i Nordland.    Kulturminnefondet har gitt til sammen inntil... Les mer »
strøm

Strømstøtte for lag og foreninger i Gildeskål

Lotteri – og stiftelsestilsynet har åpnet ny søknadsrunde, søknadsfristen er satt til 15. februar kl. 13.00, opplyser Gildeskål kommune. Perioden det kan søkes om strømstøtte for er oktober, november og desember 2022.... Les mer »
frivillighet moms

Seier for frivilligheten: Full momskompensasjon i 2022

Regjeringen øker potten for momskompensasjon til frivillige organisasjoner med 132 millioner kroner for 2022. Det gir full momskompensasjon for 2022. – Mange folk sliter nå, og frivilligheten er der for folk. Derfor... Les mer »