Bodø Energi effektiviserer: Ny dataløsning for 250 ansatte

apriil

Unit4 offentliggjør i dag at Bodø Energi har valgt Unit4 som leverandør av skybaserte forretningssystemer. Bodø Energi har gjort et strategisk valg for å effektivisere sin virksomhet innen salg av elektrisk kraft, samt distribusjon og salg av fjernvarme, og ikke minst effektivisere sin entreprenørvirksomhet.

Ved valg av nye IT-løsninger har det vært viktig å finne en tilbyder som kan tilføre konsernet nødvendig endringskraft, men like viktig å kunne gi kundene merverdi, og ansatte en enklere arbeidshverdag.

Les også:  Standup komiker fra Bodø: Kjerkol har sikkert plagiert avskjedstalen også!

Unit4’s skyløsninger vil effektivisere og modernisere Bodø Energi innen tjenesteområdene; økonomi og finans, innkjøp, lønn, prosjekt, samt reise og utlegg. Nærmere 250 ansatte vil omfattes av de nye løsningene.

– Bodø Energis mål er å være et attraktivt og lønnsomt konsern med fokus på bærekraftig utvikling av samfunnet. Høyt kundefokus, bærekraftige energiløsninger og smarte samfunn er det vi skal levere på. Vårt dyktige fagmiljø jobber hver dag for å effektivisere og videreutvikle vår virksomhet for å oppfylle målene våre. Og for å møte dette på en best mulig måte, for både kunder og oss, har vi nå rustet oss for fremtiden med det siste innen ERP, sier Konsernsjef Arne Juell.

Les også:  The Creedence Experience kommer til Svømmehallen i Bodø!

Bodø Energi har i prosessen med å finne leverandør definert flere kritiske områder med tilhørende behov for å redusere manuelle operasjoner og tilpasse IT-infrastrukturen for fremtidig forretningsstøtte.

– Det er gledelig at Bodø Energi har valgt Unit4 som fullskala leverandør av forretningssystemer. Vi er stolte av å levere dem den mest moderne arkitekturen innen skytjenester og ERP, sier administrerende direktør i Unit4, Bjørn Røsten.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.