abb

Historisk energiutbygging i Bodø og Nord-Norge

ABB og Arva har inngått avtale for å sette fart på den historiske utbyggingen av energiforsyningen i Nord-regionen. Avtalen forplikter seg til en langsiktig satsing mot klimanøytralitet innen 2030 og økt kostnadseffektiv... Les mer »
elden

Idag starter rettssaken mot Fosen-demonstrantene

I dag starter rettssaken mot 18 Fosen-demonstranter i Oslo tingrett. De står tiltalt fordi de har nektet å godta straff i forbindelse med politiets inngrep mot demonstrasjonene. Advokat Olaf Halvorsen Rønning i... Les mer »
tryg

2 av 10 frykter ladekø på fjellet

Vinterferien avsluttes i disse dager, og i en undersøkelse for Tryg Forsikring svarer 2 av 10 bilister under 40 år at de frykter ladekø på fjellet. – Selv om det er vårlig... Les mer »
billogram

Undersøkelse om kundeforhold: – Norsk kundelojalitet vil bli satt på prøve i 2024

Et klart flertall av nordmenn vurderer å bytte leverandør av mobil, bredbånd, forsikring og strøm. Det viser en undersøkelse gjennomført av Novus på vegne av betalings- og fakturaplattformen Billogram som ble offentliggjort... Les mer »
hus vinter

Slik sparer du strøm på hytta i vinterferien

Vinterferien er her, og mange benytter anledningen til å ta en velfortjent ferieuke på hytta. Men uten strømstøtte og en nettleie «ingen» forstår, kan strømregninga på hytta fort bli høyere enn du... Les mer »
energi strøm

Betydelige helseplager blant beboere nær vindpark

En nylig offentliggjort rapport avdekker omfattende helseplager blant beboere i nærheten av vindkraftverket i Tysvær kommune i Rogaland. Rapporten, som fokuserer på virkningene av vindkraftanlegget på lokalbefolkningens helse, viser at hele 40%... Les mer »
frp

LESERINNLEGG: Regjeringens statsbudsjett får karakter «Ikke bestått»

Det regjeringsoppnevnte finanspolitikkutvalget la denne uken fram sin rapport. Hadde Vedums (Sp) statsbudsjettet vært en eksamensbesvarelse ville karakteren vært ikke bestått, dersom vi følger utvalgets konklusjoner. Av: Hans Andreas Limi, Fremskrittspartiets nestleder.... Les mer »
arva

Ekstremvær i Nordland: Lad opp pc-er og mobiler nå!

Selv om Arva er i full beredskap for det nye uværet som kan komme til å treffe Nordland med full styrke i natt og torsdag morgen, så kan det bli nye strømbrudd,... Les mer »
strøm

Fraråder strømsparing i kulda

Fire av ti nordmenn vurderer å skru ned varmen i boligen for å spare strøm. Det gir risiko for frostskader i kulda. – Sprengkulde og strømsparing er en dårlig kombinasjon. Du risikerer... Les mer »
finnmark troms

Nordmenn frykter høye strømpriser i vinter: – Det er nå man bør investere

6 av 10 nordmenn frykter høye strømpriser i vinter, og er klare for å gjøre desperate grep for å få ned strømregningen. Dyrtiden gjør det imidlertid vanskeligere for folk å ha fokus... Les mer »