Nesten 50 prosent planlegger sommerferien nå – og hit vil vi reise i 2018!

ferie spania

Jula er høytid for sommerferieplanlegging hos mange bodøværinger – og noen destinasjoner skiller seg ut som de klart mest populære for nordmenn, viser høstens store reiseundersøkelse fra Finn.no.

Nesten halvparten av oss begynner planlegging av neste års ferier i jula, viser tall fra Finn.no sin store reiseundersøkelse for 2018, gjennomført av Norstat. Og andre juledag er den mest populære reiseplanleggingsdagen i romjulen.

Les også:  Forsvarsministeren åpner Øvelse Nord i Bodø

– Det er ofte svært høyt trykk på reiseplanlegging i romjulen. Det er middager og selskaper med familie og venner, og da sitter man gjerne og snakker litt om hvor man har lyst til å dra på ferie i året som kommer, noe som resulterer i at mange går på nettet og søker og bestiller turer, sier produktdirektør i Finn reise, Eivind W. Christiansen.

Les også:  Standup komiker fra Bodø: Kjerkol har sikkert plagiert avskjedstalen også!

Tall fra Finn reise for fjerde kvartal i fjor (2016) bekrefter at romjul er høysesong for ferieplanlegging, og viser at både reiser til USA, Thailand og Europa hadde sin beste salgsdag 26. desember 2016.

I likhet med i fjor, er henholdsvis Spania, Sverige og Danmark de mest populære sommerferiedestinasjonene for 2018, mens Portugal (opp 4 prosent), Italia (opp 5 prosent) og USA (opp 2 prosent) seiler opp som nye favoritter.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.