MUSIKK: Charlotte Dos Santos slipper EPen «Harvest Time»

Indianer

Charlotte Dos Santos har fått mye oppmerksomhet i det siste, og det er ikke uten grunn. Den norsk-brasilianske sangeren tok akkurat Bylarm med storm, og nå slipper hun EPen «Harvest Time».

På «Harvest Time» får vi et nytt møte med multi-instrumentalistens vakre vokal, blandet i en miks av jazz, soul og elektronika. Oppveksten til Charlotte var delt mellom Brazil og Norge, og det er tydelig at det har vært med å influere musikken hennes, som blander overnevnte sjangre med flamenco, nord-afrikanske instrumenter og arabiske melodier på selvsagt vis.

Les også:  Disse åtte kjendisene deltar i Velodromen Kjendis på TV 2

«Harvest Time» følger debutalbumet «Cleo» fra 2017. Albumet fikk stor oppmerksomhet fra anerkjente musikksteder som The Fader, Pitchfork, Gal Dem, London In Stereo og er strømmet mer enn 10 millioner ganger så langt. Seksere og varianter av seksere trillet fra Aftenposten, VG, Dagens Næringsliv og Klassekampen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.