Glimt reddet seier over Strømsgodset på Aspmyra

aspmyra

Glimt tok imot gjestende Strømsgodset på Aspmyra søndag kveld. Det var mye spenning i luften etter at Glimt hadde vunnet 10 kamper på rad, for så å spille uavgjort mot Molde. Ville Glimt fortsette å storspille?

Philip Zinckernagel scoret satte inn 1-0 for Glimt etter bare 12 minutter, men Moses Mawa svarte for Strømsgodset bare minuttet etterpå og stillingen ble 1-1.

Så fikk Bodø/Glimt hjelp fra Strømsgodset etter et selvmål og dermed var Glimt i ledelsen igjen med 2-1. Det var flere muligheter på begge sidene men stillingen stod til pausen.

Etter pausen satte Kristoffer Tokstad inn 2-2 for Strømsgodset etter 66 minutter. Utrolig nok klarte Jens Hauge å score bare ett minutt etterpå for Glimt og stillingen ble 3-2. Strømsgodet presset på til siste minutt, men Glimt reddet seieren.

– Det blir litt for spennende. Vi har muligheter begge omganger til å avgjøre kampen, men når vi ikke tar mulighetene vet vi at Godset er et godt lag som har et bra trykk. Det blir litt skummelt, men vi får heldigvis scoret til slutt, sier Philip Zinckernagel til NRK.