fast food

McDonald’s kommer til Bodø

McDonald’s opplyser at de har signert avtale i Bodø, dermed er det duket for at Nordlands første McDonald’s åpner i 2025, opplyser NRK. – Vi gleder oss veldig til å få McDonald’s... Les mer »
synstest

Specsavers-sjefen i Bodø om gratis synstester: – Glad for å være med

I helgen var det søndagsjobbing for optikerne ved Specsavers Bodø, for da åpnet de butikken for gratis synsundersøkelser og briller til dem som trenger det mest. Tiltaket med å gi gratis synstest... Les mer »
hkstrategies

Bodø Røde Kors og Specsavers Bodø gir gratis synsundersøkelse og brille

Kommende helg blir det søndagsjobbing for optikerne ved Specsavers Bodø, for da åpner de butikken for gratis synsundersøkelser og briller til dem som trenger det mest. Julen handler om å glede andre,... Les mer »
lillebyfrisch.no

Cutters på City Nord i Bodø frister med 20.000 kroner i startbonus

Frisørkjeden Cutters klarer ikke ta unna etterspørselen i Bodø. Nå tyr selskapet til et virkemiddel fra toppfotballen for å rekruttere nye kolleger. Frisørkjeden Cutters opplever stor vekst. På landsbasis ligger selskapet an... Les mer »
Burger King

Nå får du Call of Duty-innhold på Burger King i Bodø

Burger King samarbeider med Call of Duty og lanserer innhold in-game. Det nye samarbeidet gir Burger Kings gjester på City Nord i Bodø tilgang til et Operator Skin i spillet og én... Les mer »
Clas Ohlson

Clas Ohlson i Bodø: Januar er den store ryddemåneden!

Etter en jul med mye pynt og kos, ønsker mange i Bodø nå å få orden i hjemmene sine. Dette synes godt på salgstallene for produkter innen oppbevaring hos Clas Ohlson i Glasshuset og... Les mer »
flying tiger copenhagen

Stor test: Topp 5 julegavebutikker i Bodø

Det er desember og på tide å kjøpe julegaver til familie, venner og kanskje seg selv. Bodø har mange butikker å velge mellom når det skal kjøpes julegaver, og Bodøposten.no har sjekket... Les mer »
lillebyfrisch.no

Cutters trenger frisører i Bodø: Utlover dusør på 10.000 kroner!

Frisørkjeden Cutters som er på Koch og City Nord i Bodø, tyr til utradisjonelle virkemidler for å hanke inn flere frisører, og utlover nå en dusør for nye ansatte i Bodø. Da... Les mer »
nfk

Bodø-bussene ble grønne

Nå er alle bussene i Bodø grønne. Nordlandsbuss overtok driften for de neste ti årene, og setter inn el-busser på alle sentrumsrutene. Nylig markerte Nordland fylkeskommune starten på en ny æra. Nordlandsbuss... Les mer »
elkjøp

Elkjøp i Bodø åpner opp igjen: 50 dager åpent kjøp tilbake

I dag åpner den populære kundefordelen til Elkjøp på City Nord tilbake igjen, etter restriksjoner grunnet Corona og av hensyn til sine medarbeidere. – Den midlertidige endringen vi har hatt i våre... Les mer »