Clas Ohlson

Clas Ohlson i Bodø: Januar er den store ryddemåneden!

Etter en jul med mye pynt og kos, ønsker mange i Bodø nå å få orden i hjemmene sine. Dette synes godt på salgstallene for produkter innen oppbevaring hos Clas Ohlson i Glasshuset og... Les mer »
flying tiger copenhagen

Stor test: Topp 5 julegavebutikker i Bodø

Det er desember og på tide å kjøpe julegaver til familie, venner og kanskje seg selv. Bodø har mange butikker å velge mellom når det skal kjøpes julegaver, og Bodøposten.no har sjekket... Les mer »
lillebyfrisch.no

Cutters trenger frisører i Bodø: Utlover dusør på 10.000 kroner!

Frisørkjeden Cutters som er på Koch og City Nord i Bodø, tyr til utradisjonelle virkemidler for å hanke inn flere frisører, og utlover nå en dusør for nye ansatte i Bodø. Da... Les mer »
nfk

Bodø-bussene ble grønne

Nå er alle bussene i Bodø grønne. Nordlandsbuss overtok driften for de neste ti årene, og setter inn el-busser på alle sentrumsrutene. Nylig markerte Nordland fylkeskommune starten på en ny æra. Nordlandsbuss... Les mer »
elkjøp

Elkjøp i Bodø åpner opp igjen: 50 dager åpent kjøp tilbake

I dag åpner den populære kundefordelen til Elkjøp på City Nord tilbake igjen, etter restriksjoner grunnet Corona og av hensyn til sine medarbeidere. – Den midlertidige endringen vi har hatt i våre... Les mer »
bodø 17 mai

Her er programmet for 17. mai 2021 i Bodø

Det blir TV-sending fra Stormen konserthus fra kl. 07.50. Følg med på kommunens hjemmeside for mer informasjon og program for TV-sendingen. Programledere er Reidun Kjelling Nybø og Knut Folkestad. I tillegg til... Les mer »
politi

Slagsmål ved City Nord

Politiet melder natt til tirsdag at det kl. 21.15 tirsdag kveld var oppstått et slagsmål utenfor City Nord. To personer skal ha vært involvert i slåsskampen. Personene ble adskilt av vektere på... Les mer »
politi

Politiet sjekket smittevern på City Nord i Bodø

Politiet melder at de har gjennomført en fotpatrulje med fokus på smittevern på City Nord i Bodø. Fotpatruljen som sjekket smittevern ble gjennomført i 18-tiden mandag, opplyser Nordland politidistrikt. Les mer »
Foto: Manxruler

Politiet i Bodø kontrollerte avstand og munnbind på City Nord

Politiet i Bodø har vært på forebyggende patrulje på City Nord tirsdag i 14-tiden, melder Nordland politidistrikt Politipatruljen melder om lite folk, folk holdt avstand, og at flere brukte munnbind. Foto: Manxruler Les mer »
Foto: Manxruler

Coronaviruset: City Nord kan stenges

Smittevernoverlege i Bodø, Kai Brynjar Hagen, reagerer på at folk klumper seg sammen på kafeer og butikker. Ikke bare i Bodø, men generelt sett, opplyser NRK. – Jeg tror at vi ikke... Les mer »