politi

Slagsmål ved City Nord

Politiet melder natt til tirsdag at det kl. 21.15 tirsdag kveld var oppstått et slagsmål utenfor City Nord. To personer skal ha vært involvert i slåsskampen. Personene ble adskilt av vektere på... Les mer »
politi

Politiet sjekket smittevern på City Nord i Bodø

Politiet melder at de har gjennomført en fotpatrulje med fokus på smittevern på City Nord i Bodø. Fotpatruljen som sjekket smittevern ble gjennomført i 18-tiden mandag, opplyser Nordland politidistrikt. Les mer »
Foto: Manxruler

Politiet i Bodø kontrollerte avstand og munnbind på City Nord

Politiet i Bodø har vært på forebyggende patrulje på City Nord tirsdag i 14-tiden, melder Nordland politidistrikt Politipatruljen melder om lite folk, folk holdt avstand, og at flere brukte munnbind. Foto: Manxruler Les mer »
Foto: Manxruler

Coronaviruset: City Nord kan stenges

Smittevernoverlege i Bodø, Kai Brynjar Hagen, reagerer på at folk klumper seg sammen på kafeer og butikker. Ikke bare i Bodø, men generelt sett, opplyser NRK. – Jeg tror at vi ikke... Les mer »
politi

Drama på City Nord i Bodø: To gutter tatt med «håndvåpen»

En årvåken kunde inne på City Nord kjøpesente i observerte en ungdom med det som så ut som et håndvåpen lørdag kveld i 17-tiden. Politiet tok deretter kontroll på to gutter i... Les mer »
Foto: Torstein Rasmussen

Brann i bolighus ved City Nord – Stormyrveien stengt

Politiet fikk melding om en boligbrann ved City Nord mandag kveld i 21.30-tiden. Nødetatene rykket ut til brannstedet. Brannmannskaper på stedet opplyser at det var «full fyr i bygget». Stormyrveien er stengt... Les mer »
coca-cola

Coca-Colas juletrailer kommer til Bodø

Det har blitt en fast tradisjon at juletraileren fra den ikoniske «Holidays are coming»-filmen reiser landet rundt i førjulstiden. Og i år kommer den til Bodø. Den tradisjonsrike juletraileren er kjent gjennom... Les mer »
Foto: Manxruler

Bysyklene i Bodø utvides nå til City Nord og Jernbanen

På forsommeren ble de 10 hvite sykler og med stativ plassert i sentrum og på flyplassen. Pilotprosjektet for en eventuell fremtidig by sykkel ordning i regi av Bodø kommune har blitt en... Les mer »
Foto: Manxruler

Tatt med promille ved City Nord

Politiet i Bodø har hatt promillekontroll ved City Nord i Bodø ved 13-tiden lørdag. 20 bilførere ble kontrollerte. Det skal ha vært en reaksjon på promille hos en bilfører. Bevissikring ble iverksatt,... Les mer »
scooter bodø

Scooter veltet på City Nord – Hadde ikke førerkort

Politiet i Bodø melder at en person veltet på en scooter ved City Nord lørdag kveld. Det viste seg da at førerer ikke hadde gyldig førerkort. Førerer ble sendt til legevakt for... Les mer »