Cutters på City Nord i Bodø frister med 20.000 kroner i startbonus

lillebyfrisch.no

Frisørkjeden Cutters klarer ikke ta unna etterspørselen i Bodø. Nå tyr selskapet til et virkemiddel fra toppfotballen for å rekruttere nye kolleger.

Frisørkjeden Cutters opplever stor vekst. På landsbasis ligger selskapet an til å øke omsetningen med 25 prosent sammenliknet med fjoråret. Ifølge ledelsen i selskapet klipper frisørkjeden flere kunder enn noensinne.

– Det er stor pågang. I noen av byene vi er klarer vi nå ikke ta unna all etterspørselen. I Bodø er vi på jakt etter minst tre nye kollegaer, sier Kristian Solheim, gründer og daglig leder i Cutters.

Les også:  PODCAST: Ny ordfører i Bodø

Frisørkjeden har 120 frisørsalonger i Skandinavia, hvorav to av dem ligger på handlesentrene City Nord og Koch i Bodø.

Nå innfører frisørkjeden en startbonus for alle nye ansatte frisører i utvalgte salonger. Bonusen er på 20.000 kroner, der 10.000 kroner blir utbetalt ved oppstart og 10.000 kroner etter prøvetiden på seks måneder er gjennomført.

– Det er en kamp om dyktige frisører, og vi gjør nå det vi kan for å få tak i dem. Det er som i toppfotballen, der man må ut med signeringsbonus for å sikre seg flinke folk. Vi har også økt lønningene våre med ti prosent sammenlignet med før korona, sier Solheim.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.