Cutters trenger frisører i Bodø: Utlover dusør på 10.000 kroner!

lillebyfrisch.no

Frisørkjeden Cutters som er på Koch og City Nord i Bodø, tyr til utradisjonelle virkemidler for å hanke inn flere frisører, og utlover nå en dusør for nye ansatte i Bodø.

Da pandemien skylte innover landet i mars fjor permitterte Cutters 400 frisører, etter at alle salongene til frisørkjeden måtte stenge på dagen. Senere var det en rekke regionale nedstengninger, samt avstandskrav som har redusert kapasiteten i salongene. 

Les også:  Wood Hotel Bodø åpnet dørene med fullbooket restaurant og hotell

– Kundene er tilbake, men vi mangler rett og slett nok frisører til å ta unna etterspørselen. I Bodø er vi på jakt etter minst to nye kollegaer, sier Kristian Solheim, gründer og daglig leder i Cutters. 

Frisørkjeden har over 100 frisørsalonger i Skandinavia, hvorav to av dem ligger på handlesentrene City Nord og Koch.

Nå innfører frisørkjeden en vervebonus ut året for alle, som er på 10.000 kroner, der 5.000 kroner blir utbetalt ved oppstart og 5.000 kroner etter prøvetiden på seks måneder er gjennomført.

Les også:  Bodø Bilutleie feirer 50 år: – Nærmest vokst opp i selskapet

– Det er kamp om gode frisører. Nå har vi forsøkt å være litt kreative, men vi er opptatt av at dem vi får inn er godt kvalifiserte. Vi har også økt lønningene våre med ti prosent sammenlignet med før korona, sier Solheim.

Frisørkjeden oppfordrer dem som kjenner til frisører å gå inn på selskapets nettside, der det finnes mer informasjon om hvordan tipse om nye frisører.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.