TV 2 viser Ole Gunnar Solskjærs Old Trafford-debut

ntb tv2

Her kommer årets julegave fra TV 2 til det norske folk: TV 2 viser Ole Gunnar Solskjærs første hjemmekamp som Manchester United-manager på Old Trafford 2. juledag. På hovedkanalen TV 2!

Dette betyr at TV 2 vil vise to parallelle godbiter på fotballens festdag i England, Boxing Day. Manchester United – Huddersfield på TV 2 og TV 2 Sumo og Liverpool – Newcastle på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo. Begge kamper med avspark kl. 16.00.

– Dette er den beste julegaven vi kan forestille oss. Vi er veldig glad for å kunne dele denne unike opplevelsen med flest mulig på hovedkanalen TV 2, sier sportsredaktør Vegard Jansen Hagen i TV 2.

TV 2 hadde før det ble kjent at Ole Gunnar Solskjør fikk jobben som United-manager bestemt at kampen mellom serieleder Liverpool og Newcastle skulle vises 2. juledag. Det har vært et enormt engasjement og skyhøy temperatur i diskusjonene rundt det valget da det ble klart at det ville gå på bekostning av Solskjærs hjemmedebut.

Les også:  Frykter reisekaos i sommer

– Det har ikke vært aktuelt å løpe fra løftet om å vise Liverpool, men det har samtidig vært en fryktelig situasjon ikke å få vist de historiske bildene av Solskjær som leder United hjemme for første gang. Derfor er vi svært lettet over å ha funnet en løsning, sier Jansen Hagen.

TV 2 vil dermed måtte velge vekk en kamp lørdag klokken 16 senere i sesongen for å kunne vise Manchester United – Huddersfield.

– Det er ingen enkel avgjørelse å stå uten den tradisjonelle Tippekampen på et tidspunkt, men i denne spesielle situasjonen er det en riktig avgjørelse. Solskjærs hjemmedebut er noe nær en nasjonal begivenhet og da må vi ta grep, sier sportsredaktøren.

Les også:  Frykter reisekaos i sommer

Det er seks parallelle kamper klokken 16.00 på 2. juledag. I tillegg til Manchester United – Huddersfield på TV 2 og Liverpool – Newcastle på TV 2 Sport Premium viser TV 2 Sporten Målshow på TV 2 Sport Premium 2 med fortløpende scoringer fra de fire øvrige kampene i hovedrunden: Tottenham – Bournemouth, Leicester – Manchester City, Burnley – Everton og Crystal Palace – Cardiff.

– I sum er dette et råsterkt tilbud. Vi serverer de betalende kundene våre en heftig total-opplevelse, samtidig som vi får vist frem et fotball-produkt vi er svært stolte av for et stort publikum på hovedkanalen TV 2, sier TV 2s sportsredaktør.

Les også:  Frykter reisekaos i sommer

I løpet av jul- og nyttårsperioden skal TV 2 Sporten sende 21 direktesendte kamper fra Premier League. Det starter allerede med Wolves – Liverpool fredag kveld og så går det slag i slag med kamper 22.12, 23.12, 26.12, 27.12, 29.12, 30.12, 1.1, 2.1 før hele rundes av med toppkampen Manchester City – Liverpool 3. januar.

– Det blir ingen stille jul på TV 2 Sporten, men det blir en gledelig jul. Det er et stort privilegium å jobbe med noe som gleder, engasjerer og begeistrer så mange, sier Vegard Jansen Hagen.

Ole Gunnar Solskjær sin debut som Manchester United-manager på bortebane mot Cardiff, kan sees allerede førstkommende lørdag kl. 18.30 på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.