Biobaserte kluter skal bidra til det grønne skiftet

tork

Tork utvider nå sitt tilbud av produkter og emballasje som skal hjelpe bedrifter med å oppnå bærekraftsmål, uten å gå på kompromiss med produktivitet. Dette inkluderer splitter nye Tork Biobased Heavy-Duty Cleaning Cloth, som er laget av 99 prosent biobasert fiber og har TÜV Austria-sertifisering. 

Bedrifter fra hele verden krever produkter som kan bidra til grønn omstilling. Likevel ønsker ingen av dem at det skal gå på bekostning av produktivitet. Med nye Tork Biobased Heavy-Duty Cleaning Cloth, kan bedrifter få fordelene av bedre absorpsjon, holdbarhet og løsemiddelforbruk, samtidig som de reduserer utslipp og negativ miljøpåvirkning.  

Les også:  SMB Norge: - Regjeringen tar ikke problemene i næringslivet på alvor

Tork oppgraderer også hele porteføljen sin med ny emballasje. Selskapets nye plastemballasje er laget av 30 prosent resirkulert materiale, og pappemballasjen kommer i 100 prosent resirkulerbar fiber. Dette bidrar til en kraftig reduksjon i bruk av ny plast.  

I tillegg har karbonavtrykket til Tork exelCLEAN kluter blitt redusert med 28 prosent det siste tiåret.

Torks produkter har likevel gjennomgått flere forandringer enn kun miljømessige. Tork Cleaning Cloths er nå sammenbrettet for rask og enkel tilgang. I tillegg sørger én-om-gangen dispensering for at brukerne kun får det de behøver, noe som reduserer avfallet betraktelig. 

Les også:  Ny veileder kan gi flere grønne tak

Bærekraft er og forblir en viktig faktor fremover. Torks produkter og emballasje er skapt for å fremme effektivitet og bærekraft, samtidig som de følger strenge krav til funksjonalitet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.