ANNONSE: Slik får du den perfekte arbeidsplassen

For at du og dine medarbeidere skal ha det bra på jobb så er det mye man skal vurdere og passe på. Det er viktig at alle føler seg komfortable med nærmeste leder, det er viktig at inneklimaet er godt, at alle føler at de blir verdsatt og mye mer.

Det er ingen tvil om at det kan være vanskelig å holde styr på det hele, og vi skal derfor gi deg et par gode tips til hvordan du kan sikre en god arbeidsplass der du er. La oss ta en titt.

Helse, miljø og sikkerhet

Helse, miljø og sikkerhet, eller HMS som det også kalles, er ekstremt viktig på en arbeidsplass. Mange arbeidsplasser har en egen HMS-ansvarlig, men det er ikke alle som har ressurser til dette. Det kan derfor være godt med noen tips til hvordan man kan jobbe med HMS, uten å ha en som er ansatt kun for oppfølging.

Les også:  ANNONSE: De nyeste trendene innen mobiltilbehør

Det finnes flere gode programvarer du kan bruke for å sikre et godt miljø på jobben din. Dette er programvarer som vil gjøre jobben enklere og som samtidig gjør det lettere for dere å forstå hva dere skal prioritere og vurdere. Klikk her dersom du ønsker å lære mer om EcoOnline.

Snakk med ansatte og medarbeidere

Det er viktig at du hører med de ansatte titt og ofte hvordan de har det. Dette kan gjøres gjennom samtaler på jobben eller ved undersøkelser som foregår jevnlig. En god mix kan være helt supert slik at du får god oversikt over de ansattes følelse om arbeidsplassen.

Les også:  ANNONSE: De nyeste trendene innen mobiltilbehør

Bruk undersøkelsen til å spørre om både trivsel og HMS. På den måten får du slått to fluer i en smekk. Spør dem om inneklima, om de vet hva de skal gjøre dersom de er syke og hvordan de føler at de har det på jobb. Ved å spørre disse spørsmålene får du mange nyttige og gode tilbakemeldinger som det kan være godt å ha med seg.

Les også:  ANNONSE: De nyeste trendene innen mobiltilbehør

Pass på at alle føler seg verdsatt og nyttige

Det er også viktig at alle føler seg nyttige og verdsatt på arbeidsplassen. Pass på at alle har nok å bryne seg på, nok ansvarsområder og en god læringskurve. Det er klart at man på et tidspunkt vil føle seg noenlunde utlært, men det er fremdeles viktig at man føler seg nyttig og at man kan gi noe til arbeidsplassen. Her kan det være en god ide å bruke en undersøkelse.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.