ANNONSE: Slik kan du gi litt hverdagsglede til en du er glad i

Det er ingen tvil om at mange av oss burde vært flinkere til å fortelle de vi er glade i at vi setter pris på dem. Mange har en tendens til å ta de man er glade i litt for gitt, eller kanskje man rett og slett ikke er så flink til å sette ord på følelsene sine.

Uansett så er det alltid hyggelig å vise en spesiell person at du tenker på dem litt ekstra i dag. Kanskje det er en litt spesiell dag der noen kunne treng til ekstra støtte og glede, eller kanskje det er en helt vanlig dag. Uansett så er det hyggelig å vise at du tenker litt ekstra på denne personen.

Les også:  ANNONSE: Snusens skiftende landskap i Norge

Morgenlevering

En koselig måte å vise at du tenker litt ekstra på noen er å sende morgenlevering eller bruke lignende tjenester for at vedkommende kan få noe litt ekstra koselig på døra. Her kan du for eksempel levere frokost eller litt ekstra snop som kan gjøre dagen bra. Her handler det ikke så mye om hva du leverer, men mer at du tenker på vedkommende.  

Blomsterlevering

Det å sende en blomsterbukett er også en super måte å vise at du tenker på noen. Her får du vist at du ønsker vedkommende alt godt og at dette er en person du tenker litt ekstra på akkurat i dag. Send blomster med Euroflorist uansett anledning. Dette er en kjempehyggelig gest som kan pynte opp litt i stua eller på kjøkkenet.

Les også:  ANNONSE: Snusens skiftende landskap i Norge

Sende kort

En annen koselig gest du kan gjøre er å sende et kort. Dette er noe man kanskje ikke gjør så ofte og det kan være utrolig koselig for den som mottar kortet. Du trenger ikke å skrive all verdens her, men du viser likevel at du tenker på vedkommende og i og med at man så sjeldent får kort så kan det være litt ekstra hyggelig.

Les også:  ANNONSE: Snusens skiftende landskap i Norge

Ta opp telefonen

Det enkleste du kan gjøre er selvfølgelig å ta opp telefonen å ringe noen du vil vise litt ekstra kjærlighet. Kanskje er det en tante du ikke har snakket med på en stund, eller kanskje er det mamma du snakket med forrige uke. Uansett så er det bedre å ringe en gang for mye enn en gang for lite. Det er så koselig å vite at noen tenker på deg, så dette bør alle være flinke til å gjøre.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.