Specsavers-sjefen i Bodø om gratis synstester: – Glad for å være med

synstest

I helgen var det søndagsjobbing for optikerne ved Specsavers Bodø, for da åpnet de butikken for gratis synsundersøkelser og briller til dem som trenger det mest.

Tiltaket med å gi gratis synstest og gratis briller var et samarbeid mellom Bodø Røde Kors og Specsavers Bodø på City Nord. Målgruppen var trengende personer i Bodø.

Bodøposten.no intervjuet Lidvard Veland, daglig leder på Specsavers Bodø:

Les også:  LESERINNLEGG: Fortjener kriminelle innvandrere bedre tannpleie enn minstepensjonister?

Dette prosjektet med gratis synstest i samarbeid med Røde Kors, er dette noe dere har gjennomført tidligere år?

– Dette er første året vi har det nå, det er noen butikker i landet som har kjørt lignende tiltak tidligere, men det er første gang alle butikkene gjør dette samtidig i samarbeid med Røde Kors sentralt, sier Lidvard Veland.

Det er trange tider i Norge for tiden med høye strømpriser og så videre, forventer dere mange som benytter seg av tilbudet?

– Det er litt nytt, men vi forventer endel pågang, timene er satt opp i samarbeid med Bodø Røde Kors som administrerer hvem som skal ha timene, forteller Veland.

Les også:  3 millioner ekstra til Nordlandsmuseet i Bodø

Er dette noe dere har tenkt å fortsette med?

– Jeg synes dette er veldig fint å holde på med, jeg er glad for å kunne være med på dette, vi synes det er artig å få være med på et sånt prosjekt, avslutter Specsavers-sjefen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.