bodø kommune

Bodø Kommune og Norges Røde Kors fortsetter samarbeid

Varaordfører Ola Smeplass og kommunedirektør Kjell Hugvik i Bodø Kommune hadde nylig et møte med den nye Generalsekretæren i Norges Røde Kors, Anne Bergh. Tema var samarbeidsavtalen mellom kommunen og Røde Kors... Les mer »
vinter barn

Bodø Røde Kors arrangerer vinterferie for familier i Sulitjelma

Røde Kors arbeider aktivt for å sikre at alle barn får like muligheter. Gjennom «Ferie for alle» kan barn fra familier med landvarig svak økonomi få mulighet til å reise på ferie med... Les mer »
synstest

Specsavers-sjefen i Bodø om gratis synstester: – Glad for å være med

I helgen var det søndagsjobbing for optikerne ved Specsavers Bodø, for da åpnet de butikken for gratis synsundersøkelser og briller til dem som trenger det mest. Tiltaket med å gi gratis synstest... Les mer »
hkstrategies

Bodø Røde Kors og Specsavers Bodø gir gratis synsundersøkelse og brille

Kommende helg blir det søndagsjobbing for optikerne ved Specsavers Bodø, for da åpner de butikken for gratis synsundersøkelser og briller til dem som trenger det mest. Julen handler om å glede andre,... Les mer »
sv

SV og Røde Kors bekymret for barnefattigdom i Nordland

Nordland Røde Kors og Nordland SV mener det haster å stoppe den økende barnefattigdommen. I dag lever over 4000 barn i Nordland i vedvarende fattigdom. Ifølge Røde Kors Nordland, som jobber tett... Les mer »
nfk

Vesentlig mer til opplæring, samferdsel og fylkesveger i Nordland

Høyre, Frp og Venstre vil gi mer penger til videregående opplæring, samferdsel og fylkesveger i Nordland i sitt alternative budsjett for fylkeskommunen. Budsjettet plasserer enkeltmenneskets behov i sentrum, konkluderer de tre partiene... Les mer »
nettspill

Slik feires Barnas internasjonale dag 2022 i Bodø

Lørdag 11. juni fra kl. 11.00-15.00 inviterer Bodø kommune, Bodø Røde Kors og Bodø Idrettsråd med alle våre samarbeidspartnere til feiring av Barnas internasjonale dag i og rundt Stormen bibliotek og konserthus.... Les mer »
live konsert

Dugnadskonsert til inntekt for Ukraina i Beiarn

Sett av lørdag 30. april kl. 16.00 og delta på en støttekonsert for Ukraina. Dette er en real dugnadskonsert, hvor alle bidragsyterne på scenen stiller opp gratis, oppfordrer Beiarn kommune. Beiarn får... Les mer »
kredinor

Kredinor gir 250 000 kroner til nødhjelpsarbeid i Ukraina

Kredinor ønsker å bidra til de som hjelper Ukraina, og støtter Røde Kors sitt hjelpearbeid med kr 250 000,-. Pengene går direkte inn i arbeidet med nødhjelp som blant annet kjøres inn... Les mer »
bodø kommune

Bodø kommune signerte beredskapsavtaler

Nylig fornyet Bodø kommune samarbeidsavtaler om beredskap med henholdsvis Bodø Røde Kors, Redningsselskapet og Innstranden Sanitetsforening. Avtalene handler om samarbeid mellom Bodø kommune og de ulike aktørene, og om hva de kan... Les mer »