Redningsselskapet

En splitter ny redningsskøyte er kommet hjem til Bodø

Ankomsten av RS 176 «Leif-Erik Simonsen» ble feiret i Bodø torsdag, hvor skøyta skal være med å redde liv de neste 20 årene. – Ingen tilfeldighet at vår mest moderne skøyte legges... Les mer »
Foto: Dagrunn Grønbech

LESERINNLEGG: Hedersbenk til ære og begeistring

Ordet bank kommer av det italienske banco eller banca, som siktes til bordet eller benken der de italienske pengevekslere drev sin virksomhet. Ordet kan derfor oversettes til pengeveksler disk. Av: Samfunnsviter Dagrunn Grønbech. Kvinneuniversitetet i... Les mer »
snøskred

Fjellvettreglene oversatt til flere språk

DNT og Røde Kors går denne påsken sammen for å spre Fjellvettreglene til utenlandske påsketurister. De to organisasjonene mener behovet for informasjon om trygg ferdsel er stort. På den årlige Fjellvettdagen 3. april sprer... Les mer »
bodø kommune

Bodø Kommune og Norges Røde Kors fortsetter samarbeid

Varaordfører Ola Smeplass og kommunedirektør Kjell Hugvik i Bodø Kommune hadde nylig et møte med den nye Generalsekretæren i Norges Røde Kors, Anne Bergh. Tema var samarbeidsavtalen mellom kommunen og Røde Kors... Les mer »
vinter barn

Bodø Røde Kors arrangerer vinterferie for familier i Sulitjelma

Røde Kors arbeider aktivt for å sikre at alle barn får like muligheter. Gjennom «Ferie for alle» kan barn fra familier med landvarig svak økonomi få mulighet til å reise på ferie med... Les mer »
synstest

Specsavers-sjefen i Bodø om gratis synstester: – Glad for å være med

I helgen var det søndagsjobbing for optikerne ved Specsavers Bodø, for da åpnet de butikken for gratis synsundersøkelser og briller til dem som trenger det mest. Tiltaket med å gi gratis synstest... Les mer »
hkstrategies

Bodø Røde Kors og Specsavers Bodø gir gratis synsundersøkelse og brille

Kommende helg blir det søndagsjobbing for optikerne ved Specsavers Bodø, for da åpner de butikken for gratis synsundersøkelser og briller til dem som trenger det mest. Julen handler om å glede andre,... Les mer »
sv

SV og Røde Kors bekymret for barnefattigdom i Nordland

Nordland Røde Kors og Nordland SV mener det haster å stoppe den økende barnefattigdommen. I dag lever over 4000 barn i Nordland i vedvarende fattigdom. Ifølge Røde Kors Nordland, som jobber tett... Les mer »
nfk

Vesentlig mer til opplæring, samferdsel og fylkesveger i Nordland

Høyre, Frp og Venstre vil gi mer penger til videregående opplæring, samferdsel og fylkesveger i Nordland i sitt alternative budsjett for fylkeskommunen. Budsjettet plasserer enkeltmenneskets behov i sentrum, konkluderer de tre partiene... Les mer »
nettspill

Slik feires Barnas internasjonale dag 2022 i Bodø

Lørdag 11. juni fra kl. 11.00-15.00 inviterer Bodø kommune, Bodø Røde Kors og Bodø Idrettsråd med alle våre samarbeidspartnere til feiring av Barnas internasjonale dag i og rundt Stormen bibliotek og konserthus.... Les mer »