narvik

To kvinner reddet fra fjellet ved Narvik

Politiet fikk melding tirsdag kveld fra to kvinner som hadde gått seg fast i Biesfjord-fjellet ved Narvik. Det var dårlig vær i området. Kvinnene ble funnet i god behold kl. 01.30, opplyser... Les mer »
Dagrunn Grønbech

LESERINNLEGG: Verdsetter vi helsearbeiderne i Bodø høyt nok?

I over ett år har vi levd med en pandemi som har satt vår tålmodighet på prøve. Vi har måtte venne oss til å leve med sosial og økonomisk frykt for både... Les mer »
ambulanse

Redningsaksjon ved Blålitinden i Lofoten – En person omkommet

Politiet rapporterer om en redningsaksjon ved Blålitinden, Vestvågøy i Lofoten i natt til lørdag. SeaKing og mannskaper fra Røde Kors prøvde å ta seg fram til en kvinne, som hadde meldt fra... Les mer »
tv2

Stian Blipp og Helene Olafsen leder Senkvelds juledugnad på TV 2

19. desember inviterer TV 2 og Røde Kors til «Senkvelds juledugnad» – en direktesendt TV-sending til inntekt for Røde Kors sitt arbeid for barn i krig og konflikt, ledet av programlederduoen Helene... Les mer »
politi

Savnet gutt på Myre funnet i live

Bodøposten.no rapporterte natt til onsdag om en savnet gutt på Myre i Nordland. Nå opplyser politiet at Røde Kors og Forsvaret har funnet av gutten. Han var kald og har blitt sjekket... Les mer »
politi

Stor leteaksjon etter savnet gutt på 10 år på Myre

Det gjennomføres leteaksjon etter en 10 årig gutt ved navn Theodor, som er savnet fra en bolig på Myre ved Øksnes, opplyser politiet natt til onsdag. Aktuelt område er Myre til Strengelvåg... Les mer »
fengsel

Fengslene og Røde Kors gir innsatte økt digital kontakt

Røde Kors samarbeider nå med norske fengsler for å unngå at koronasmitte forverrer isolasjonen for innsatte. Nå skal de innsatte få utvidet ringetid og flere videomøter. – Vi er glade for at... Les mer »
vinter trafikk vei

Røde Kors måtte hente skadet person i Rana

Rana Røde Kors måtte bistå Akuttmedisinsk kommunikasjonssentral (AMK) med å frakte person fra ei hytte ved Reingardslivatnet. Personen skal ha et mulig benbrudd, opplyser Nordland politidistrikt. Det er ikke rapportert om andre... Les mer »
apeland

Rekordstøtte til Røde Kors i Bodø og Pantelotteriet

Røde Kors i Nordland fikk inn 682 872 kroner fra Pantelotteriet i 2019. Det er en økning på 31 prosent siden i fjor. Bodø Røde Kors får mest, med hele 188 270 kroner,... Les mer »
natur snø

To kvinner savnet på hyttetur i Rana

Politiet rapporterer om to kvinner som var på tur til Sauvasshytta i Rana natt til søndag hadde gått seg bort og ikke funnet frem. Kvinnene var godt kledd og hadde godt med... Les mer »