VIDEO: Glimt med viktig seier over Aalesund

aspmyra

Bodø/Glimt fikk besøk av Aalesund på Apsmyra stadion søndag kveld under perfekte værforhold og 5000 tilskuere på tribunene.

Glimt startet med Haikin, Sampsted, Moe, Høibråten, Wembangomo, Vetlesen, Hagen, Saltnes, Mvuka, Boniface og Pellegrino.

Glimt får tidlig en stor sjanse, Aalesund kommer på kontring, men det blir ikke mål. Igjen får Glimt en stor sjanse og styrer mye av kampen, men det blir 0-0 til pause.

Les også:  Glimt kan møte Rosenborg i cupen

Glimt kontrollerer Aalesund men har problemer med å score, helt til Pellegrino lobber inn 1-0 etter et elegangt gjennombrudd etter 75 minutter. Så presser Aalesund på for utligning, men istedet er det Glimt som setter inn 2-0.

Det er Brice Wembangomo som sklir gjennom forsvaret til Aalesund, etter dette gir Aalesund opp og stillingen holder seg til dommeren båser av. Etter 2–0 over Aalesund, klatrer Glimt opp til 5. plass på tabellen.

Les også:  Slik blir VM-vinteren på NRK
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.