Bodø Røde Kors og Specsavers Bodø gir gratis synsundersøkelse og brille

hkstrategies

Kommende helg blir det søndagsjobbing for optikerne ved Specsavers Bodø, for da åpner de butikken for gratis synsundersøkelser og briller til dem som trenger det mest.

Julen handler om å glede andre, og i år er det Røde Kors som nyter godt av optikerkjedens fokus på å gjøre god øyehelse tilgjengelig for alle.

Specsavers, som hvert år reiser med sine optikere for å gi synstester og briller under sitt humanitære prosjekt «Gi syn til Tanzania», er opptatt av å bidra med det de kan, også her i Norge.

Les også:  Nye lufthavner for Tårnsenteret i Bodø

– Synet er den viktigste sansen du har og det er viktig å ta vare på øyehelsen sin. Likevel er det mange som føler de ikke har råd til en synsundersøkelse eller skikkelige kvalitetsbriller, og det vil vi gjerne gjøre noe med, forteller optiker Hanne Anita Veland ved Specsavers Bodø.

– Med økte priser på mat, bensin og strøm og med julen som nærmer seg, blir synsundersøkelse og briller gjerne valgt bort når man må prioritere hva man skal bruke pengene på, forteller Ingvill W. Alisøy-Gjerløw i Røde Kors.

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

Derfor ønsker den humanitære organisasjonen å gi tilbudet til noen av de mest utsatte gruppene i samfunnet, og håper dette kan bidra til en litt bedre julefeiring.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.