Stor test: Topp 5 julegavebutikker i Bodø

flying tiger copenhagen

Det er desember og på tide å kjøpe julegaver til familie, venner og kanskje seg selv. Bodø har mange butikker å velge mellom når det skal kjøpes julegaver, og Bodøposten.no har sjekket ut utvalget og prisene i de beste butikkene i Bodø.

Enkelte julegaver finner du ikke i vanlige butikker som for eksempel smykker til din bedre halvdel eller leketøysbutikker for barn, men for alle andre, finnes det mange butikker i Bodø.

Her er de beste julegavebutikkene ifølge Bodøposten.no sitt test-panel:

Les også:  Den nye trendgrønnsaken: Brokkolini

5. Biltema

Biltema på Rønvikleira i Bodø har ikke bare artikler for bilen, her finner du hageredskaper, elektronikk, kjøkkenartikler og mye mer. Utvalget er enormt, og prisene er lave. Anbefales!

4. Bodø Røde Kors Bruktbutikk

Miljøvennlig og veldedig shopping har blitt mote også i Bodø. På Røde Kors sin bruktbutikk i Bodø kan du kjøpe leker, pyntegjenstander, elektronikk, hvitevarer og mye mer til uslåelige priser. Dessuten bidrar du til en god sak.

Les også:  Roser utbyggingen av sørfold-tunnelene

3. Nille

Nille på Koch i Bodø sentrum har ikke et så imponerende utvalg, men det de har passer som gaver for de fleste. Og prisene er gode. Har kan du finne toalettartikler, pynt og bruksgjenstander til gode priser.

2. Søstrene Grene City Nord

Søstrene Grene er en flott butikk som har et imponerende utvalg. Her vil du garantert finne passende gaver enten det er til eldre eller barn og uansett hvilke interesser de har. Prisene er dessuten gode. Klar andreplass.

Les også:  3 av 10 planlegger bilferie i Norge i sommer

1. Flying Tiger City Nord

Testvinneren er Flying Tiger Copenhagen (bildet) som er på City Nord. Her finner du et fantastisk utvalg av gaveideer som passer for absolutt alle. Enten det er tanter, onkler, naboer, kolleger, barn, eldre. Uansett: her finner du det meste. Og prisene er lave. Helt klar testvinner!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.