Elkjøp i Bodø åpner opp igjen: 50 dager åpent kjøp tilbake

elkjøp

I dag åpner den populære kundefordelen til Elkjøp på City Nord tilbake igjen, etter restriksjoner grunnet Corona og av hensyn til sine medarbeidere.

– Den midlertidige endringen vi har hatt i våre kundefordeler som gjelder åpent kjøp, er vi glade for at vi nå kan lette på. Vi ønsker våre kunder velkommen til å komme tilbake med både uåpnede og åpnede produkter til oss, sier Madeleine Schøyen Bergly, kommunikasjonssjef i Elkjøp Norge. 

Les også:  4. april er gulrotens dag

Elektronikkjeden tok medarbeidernes bekymringer på største alvor, da de første tilbakemeldingene kom. 

– Denne endringen ble iverksatt da vi fikk tilbakemeldinger internt om at det var bekymring om smittefare. Vi har forståelse for at man, i en så spesiell tid som vi alle nå har stått i siden mars 2020, har kjent på usikkerhet. Vår aller viktigste oppgave gjennom denne tiden, har hele veien vært å ivareta sikkerheten til våre medarbeidere og våre kunder. 
Gjeninnføringen av 50 dager åpent kjøp er også et resultat av at vi i lengre tid har hatt og har god kontroll på våre rutiner, noe jeg tror vil bli tatt godt imot av kundene våre som setter pris på å kunne teste produktene fra oss for å sikre at det riktige valget er tatt, sier Schøyen Bergly.

Les også:  Brukthandelloven endres: Dette har vi kjempet for i 5 år

– Vi har fått på plass gode rutiner det siste året, både i våre butikker og på hovedkontoret. Vi ønsker å være proaktive og gå etter «føre var»-prinsippet idet vi går inn i denne fasen hvor mer åpner opp, samtidig som vi må fortsette de gode vanene som har satt seg og ta hensyn til hverandre både med avstand, munnbind, vask og håndsprit, sier kommunikasjonssjefen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.