bil mobil

Millioner av elektroniske produkter støver ned i norske hjem

Har du gamle telefoner eller nettbrett liggende hjemme? Det er du ikke alene om. Det finnes nemlig millioner av gamle elektroniske produkter i norske hjem som burde resirkuleres. 14. oktober ble den... Les mer »
elkjop

Slik gjør du ferieturen mer behagelig med teknologi

Sommerferien er i gang for mange. Barn og voksne pakker bagen og drar på ferie både i Norge og i utlandet. Uansett om det er med fly, tog, bil eller ferge kan... Les mer »
elkjøp

Elkjøp har donert fem millioner kroner i kampen mot digitalt utenforskap

Mange tar det som en selvfølge å ha tilgang til teknologi i hverdagen. Vi logger oss inn i nettbanken med BankID, hører bøker digitalt, holder kontakten med venner på Messenger og  vippser penger på... Les mer »
julegavetips

Elkjøp avslører: Her er gavene under juletreet i år

Elkjøp er klare for å ta imot kundene sine før jul både i butikk og på nett. Og ønsket om teknologi under treet er stort i år også. Salgsansvarlig i Elkjøp Norge, Thomas... Les mer »
juletre

Elkjøp oppfordrer: Vær tidlig ute med julehandelen

Etter en periode med globale leveringsutfordringer for varehandelen i flere bransjer, oppfordrer Elkjøp kundene til å være tidlig ute med julehandelen i år. Elkjøp forsikrer kundene sine om fulle hyller inn mot... Les mer »
elkjøp

Elkjøp i Bodø åpner opp igjen: 50 dager åpent kjøp tilbake

I dag åpner den populære kundefordelen til Elkjøp på City Nord tilbake igjen, etter restriksjoner grunnet Corona og av hensyn til sine medarbeidere. – Den midlertidige endringen vi har hatt i våre... Les mer »
julegave

Julehandelen er i gang: Her er gavene vi ønsker oss!

Elkjøp er klare for å ta imot kundene sine før jul. Og ifølge elektronikkjeden er ønsket om elektronikk og ny teknologi stort også i år.  Elkjøp-sjef Fredrik Tønnesen forventer en jevn strøm... Les mer »
elkjøp

Rekordresultat for Elkjøp Nordic

Elkjøp Nordic fortsetter å vokse, og økte salgsinntektene med 4 prosent i første halvår 2019/2020. Driftsresultatet runder for første gang en halv milliard kroner. – I en utfordrende tid for detaljhandelen er... Les mer »
elkjøp bodø

Ny rekord for Elkjøp under Black Week!

Under Black Week hadde Elkjøp en vekst totalt på 12,1 prosent sammenlignet med fjoråret. – Det er vi meget godt fornøyde med sier Elkjøp-sjef, Fredrik Tønnesen.  Til tross for at hjemmesiden ikke... Les mer »
elkjøp bodø

Elkjøp tjuvstarter Black Friday

Torsdag 28. november kl. 10.00 går startskuddet for Elkjøps Black Friday, én dag før tiden. Men kun i butikk og for kundemedlemmer. – Black Friday er høytid for oss i Elkjøp, og... Les mer »