Elkjøp oppfordrer: Vær tidlig ute med julehandelen

juletre

Etter en periode med globale leveringsutfordringer for varehandelen i flere bransjer, oppfordrer Elkjøp kundene til å være tidlig ute med julehandelen i år.

Elkjøp forsikrer kundene sine om fulle hyller inn mot Black Week og under Singles Day som startet i dag. Samtidig er Elkjøp-sjefen ærlig på at de produktene som er mest populære under juletreet, forsvinner først og som det kan være begrenset tilgang på.

– Vi kan jo aldri vite sikkert hva som blir de mest populære gavene, selv om vi har en sterk anelse. Derfor anbefaler vi kundene våre å være tidlig ute med å sikre seg de julegavene som står høyest på ønskelisten, sier Trygve Hillesland, administrerende direktør i Elkjøp Norge.

Les også:  REMA 1000 har aldri solgt mer grillmat

Når det kommer til julegave-vinnerne i år hos Elkjøp står Flåklypa-spillet høyt på lista, sammen med hodetelefoner, spillkonsoller, gaming-utstyr, bærbare høyttalere, kjøkkenmaskiner, robotstøvsugere og håndholdte støvsugere.

– Vi har også tro på at nettbrett i forskjellige prisklasser også vil komme på topp-listen over populære produkter i år. Det blir spennende å se, forteller Hillesland.

Bakgrunnen for oppfordringen er leveringsforsinkelser som følge av pandemien. Flere bransjer har fortalt om store forsinkelser og lange ventetider både på produksjon og leveranser. Elkjøp forteller at situasjonen har vært uforutsigbar, men at de har gjort det de kan for å forberede seg til salgsperioden som ligger foran.

Les også:  Slik pakker du feriebilen

– Vi har et stort sortiment av varer, våre butikker blir fortløpende fylt opp med elektronikk og på vårt hovedlager i Jönköping har vi aldri hatt så mye varer som nå. Vi har faktisk leid inn to ekstra lagerbygg for å være sikre på at lagerplassen er stor nok til å huse våre kunders julegaver, forteller Hillesland.

Elkjøp-sjefen legger samtidig ikke skjul på hva som er det viktigste i den kommende perioden hvor det erfaringsmessig er mange som besøker sin nærmeste Elkjøp-butikk.

Les også:  Fjellferie i sommer? Dette må du tenke på

– Vi ønsker å hjelpe våre kunder med rett produkt, og jeg er ikke i tvil om at våre dyktige kolleger i butikk står klare til å dekke behovene som hver enkelt kunde hos oss har. Vi skal sørge for en god julehandel hos oss også i år, men forsinkelser kan skje, derfor oppfordrer vi de som kan, til å handle tidlig for å sikre seg sine varer i god tid før jul, sier Trygve Hillesland.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.