Ticket lanserer nettsiden Charter.no

vinter ticket

Ticket er Nordens største feriereisebyråkjede. Selskapet er inne i en sterk vekstfase og har som et ledd i en langsiktig satsning kjøpt prissammenlikningssiden Charter.no fra Flightmade AB, som blant annet driver Flyreiser.no. Gjennom dette flytter Ticket ytterligere frem sin posisjon innen chartersegmentet.

Ticket har i lang tid vært sterke innen charterreiser både i butikk og på hjemmesiden Ticket.no. I høst ble Charter.se lansert, og nå satser Ticket videre gjennom lanseringen av Charter.no. Gjennom dette kommer Ticket til å kunne komplettere sin kundetilbud og nå ut til nye kundegrupper.

Les også:  VIDEO: Pass på vekta til vinterferie-bilen!

– Vi har i løpet av de siste årene hatt en strekt organisk vekst online, både innen charter og innen flybasert salg. Denne lanseringen på det norske markedet gir oss veldig bra forutsetninger fremover for å fortsette vår utvikling inne chartersegmentet online, sier Pelle Svensson, sjef for Online hos Ticket.

I løpet av de siste årene har Ticket økt både salget og resultatet. Salget online har økt både i Norge og i Sverige der Ticket driver salg både i butikk og online, og på de rendyrkede onlinemarkedene Danmark, Finland og Tyskland. Med kjøpet av Charter.no satser Ticket nå på å vokse ytterligere innen chartersegmentet online.

Les også:  Nyhet: Barnekanalen Moonbug nå på Allente

Lang erfaring med charterreiser
Gjennom å bruke Tickets høye kompetanse og lange erfaring inne charterreiser både i butikk og online så vil Charter.no utvikles og optimeres for å forbedre brukervennligheten for kundene. Satsningen kommer primært til å fokusere på det norske og svenske markedet, men det planlegges allerede nå på sikt også å inkludere Danmark.

Ticket er Nordens største reisebyråkjede som tilbyr feriereiser fra samtlige ledende charter- og reisearrangører, cruiserederier samt flyselskaper og hoteller. I Norge og Sverige drives virksomheten gjennom en omnikanalstrategi der salget skjer både via 71 butikker, via telefon og online via ticket.no og ticket.se. Den rendyrkede onlinevirksomheten skjer i dag med ni saiter i fem land under to ulike varemerker; Ticket og Airngo.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.