Elkjøp avslører: Her er gavene under juletreet i år

julegavetips

Elkjøp er klare for å ta imot kundene sine før jul både i butikk og på nett. Og ønsket om teknologi under treet er stort i år også.

Salgsansvarlig i Elkjøp Norge, Thomas Brandsnes forventer en jevn strøm av kunder i siste halvdel av desember som skal på julegaveshopping. Netthandelen og bruken av Klikk og Hent i butikk har vært økende gjennom pandemien, men Elkjøp opplever fortsatt at mange ønsker å handle sine julegaver fysisk i butikk, hvor de kan få veiledning til rett produkt.

– Det vi ser, er at veldig mange av våre kunder forbereder seg og orienterer seg før de besøker oss i butikkene. Fordelen med å komme innom oss, er at du enkelt kan få svar på det du lurer på og teste produktene før du handler.  

For mange er det også viktig å kunne få gaven i hendene der og da, mens andre liker å klikke hjem julegavene fra stua. Vi følger selvsagt anbefalingene fra helsemyndighetene og gjør det vi kan for å sørge for at kundene våre kan handle sikkert, enkelt og så stressfritt som mulig, sier Brandsnes.

Les også:  3 av 10 planlegger bilferie i Norge i sommer

– Vi har et stort sortiment å velge ut ifra og som vi har sett tidligere år, er det spillkonsoller, telefoner, nettbrett, smartklokker, hodetelefoner, kaffemaskiner og kjøkkenmaskiner som blir våre aller mest populære julegaver. Under juletreet i år tror vi også i tillegg at det vil ligge Switch konsoller, XBOX Series S, samt noen svært heldige som vil pakke opp en Playstation 5 sier Brandsnes og legger til:

Les også:  Den nye trendgrønnsaken: Brokkolini

Vi har tro på at underholdning står i sentrum, enten det er sosial gaming for store og små, til strømming av favorittserier på iPaden.

Her er julegavene Elkjøp tror blir de mest populære i år:

Apple Watch Series 7
Apple Airpods
Jabra Elite 7 Pro
Oculus Quest 2
Flåklypa-spillet
Nintendo Switch vanlig og OLED
Xbox series X og S
Remarkable 2
Sonos Roam
Roborock S6 Max
Philips OneBlade trimmer
Philips Airfryer XXL Premium
Frameo digital fotoramme
Canon Zoemini mobil fotoskriver
Xplora X5 Play
iPhone 12 64GB
Krølltang, rettetang og multitrimmer

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.