Star Autoco overtar Nordic Bil i Bodø

mercedes

Nordic Bil sikter mot stjernene med nytt navn og nye eiere fra Star Autoco. Oppkjøpet ble gjennomført i slutten av september, etter noen tids forhandlinger.

Nordic Bil er en av Nordlands ledende bilforhandlere, og forhandler merkene Mercedes-Benz, Peugeot og Citroën. Selskapet er bygget opp av Trond og Børre Nicolaysen. Nordic Bil er nå tredje største og mest lønnsomme bilforretningen i Bodø.

– Mye jobb, fantastiske ansatte og et godt samarbeid med Bertel O Steen ligger bak vår suksess. Nå får vi i tillegg Star Autoco er en av Norges beste Mercedes-Benz-forhandlere i ryggen. De er blant Norges beste
Mercedes-Benz-forhandlere og har gode planer for å utvikle Nordic Bil til nye høyder sammen med oss. Jeg
er veldig glad for at vi har fått en ny og profesjonell eier, sier Trond Nicolaysen, daglig leder i Nordic Bil.

Les også:  Bankgata tannklikk i Bodø åpner igjen

Nordic Bil solgte nærmere 500 biler i fjor, og med en omsetning på 190 millioner er de en betydelig størrelse blant Bodøs bilforhandlere. Trond Nicolaysen fortsetter som daglig leder og aksjonær.

– Vi driver allerede i Hammerfest og på Lørenskog utenfor Oslo, og har lenge sett på Nordic Bil som en veldig spennende aktør som deler våre verdier. Bilbransjen er i enorm endring. Ved å bli større er vi enda bedre rustet til å gjøre investeringer som vil gi kundene våre et bedre utvalg og service. Samtidig får ansatte større muligheter til å utvikle seg, sier Zahid Saddiq, administrerende direktør i Star Autoco.

Les også:  3 millioner ekstra til Nordlandsmuseet i Bodø

Star Autoco er et velkjent navn for Mercedes-kjøpere i Hammerfest og Oslo-området, og blir nå landets tredje største leverandør av det tyske prestisjemerket.

– Vi er en familiebedrift, som er tuftet på hardt arbeid og en glødende kjærlighet for biler og jobben vår. Vi er glade i å utfordre, og strekker oss langt for kundene våre. Min far startet med kjøp og salg av biler på syttitallet. I dag er vi landets tredje største forhandler av Mercedes-Benz og har blant landets mest fornøyde kunder. Vi er veldig stolte av at vi nå får mange nye kolleger i Bodø, sier Saddiq.

Les også:  Bankgata tannklikk i Bodø åpner igjen

Nytt navn: Star Autoco Bodø
Kunder og ansatte vil snart se et nytt navn på utsiden av forretningen, men på innsiden er det ikke planlagt større endringer.

– Forretningen går godt, så det er ingen grunn til å gjøre store endringer på kort sikt. Fremover skal vi jobbe med ledelse og ansatte for å videreutvikle butikken for å bevare en ledende posisjon i markedet. Vi er en langsiktig og offensiv aktør i bilbransjen, sier Saddiq.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.