Elkjøp tjuvstarter Black Friday

elkjøp bodø

Torsdag 28. november kl. 10.00 går startskuddet for Elkjøps Black Friday, én dag før tiden. Men kun i butikk og for kundemedlemmer.

– Black Friday er høytid for oss i Elkjøp, og en av de morsomste dagene vi har på jobb! Vi jobber for at Black Friday skal være en god dag for våre kunder. Gjennom å starte én dag tidligere, reduserer vi noe av trykket – og gir våre kundeklubbmedlemmer bedre tid til å tenke, kikke og kjøpe, sier Elkjøp-sjef Fredrik Tønnesen. 

Les også:  Nettsvindel øker: Nå får du advokathjelp online

Denne høsten lanserte Elkjøp sin første kundeklubb noensinne. Torsdag åpner dørene i alle Elkjøps butikker, med tilbud man ikke kan handle på nett. Skal man benytte seg av tilbudene må man enten være kundeklubbmedlem, eller registrere seg i butikk. 

– Vi lever for å tilfredsstille kundene våre – og én slik dag er ment til nettopp det, sier Tønnesen.

Elkjøp-sjefen er tydelig på at selv om mange snakker om butikkdød, er ikke det en utfordring Elkjøp deler. Han vil gjennom Black Friday-tjuvstarten berolige kundene. 

Les også:  REMA 1000 har aldri solgt mer grillmat

– Mange snakker om butikkdød. Det opplever ikke vi, og kundene behøver ikke være redd for at våre butikker forsvinner. De fysiske butikkene er hjertet vårt, og det viktigste utsalgsstedet vårt. Der kan kundene møte våre topptrente ansatte for god veiledning og gode råd. Det vil vi vise gjennom å starte Black Friday én dag tidligere – kun i butikk, sier Tønnesen.

Les også:  REMA 1000 har aldri solgt mer grillmat

Elkjøp har over 4000 ansatte på jobb fordelt i 143 butikker over hele landet, og er godt forberedt til å ta imot sine kunder. 

– Hvert år investerer vi flere titalls millioner kroner på å trene opp våre ansatte til å kjenne teknologien i produktene våre til fingerspissene, til å forstå kundens behov og til å kunne tilby så god hjelp som mulig, sier Fredrik Tønnesen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.