Nytt godt kvartal fra Fjordkraft

fjordkraft

Fjordkraft fikk et driftsresultat på 58 (43) MNOK i 3. kvartal 2018. Dette tilsvarer en økning på 34 % fra samme periode foregående år. Netto driftsinntekter økte fra 184 MNOK til 227 MNOK.

– Driftsresultatet siste 12 måneder er «all time high» med 379 MNOK. Resultatforbedringen skyldes både kundevekst og bedring i driftsmarginer, sier konsernsjef Rolf Barmen.

Kvartalet har vært varmere enn normalt, og selv om det gjennomsnittlige volumet per leveranse som følge av temperaturen har gått noe ned, har det leverte volumet økt med 12 prosent i privatmarkedet og 7 prosent i bedriftsmarkedet sammenlignet med tilsvarende periode i 2017.

Les også:  Oppdrettslaks med sår og misdannelser er ulovlig sendt ut av landet

– Dette har naturligvis sin bakgrunn i vår kontinuerlige kundevekst, sier konsernsjef Rolf Barmen.

Selskapet har nå 596.000 egne strømleveranser. I tillegg forsyner selskapet sine alliansepartnere med tjenester knyttet til fakturering, avregning og kundesystemer slik at totalt antall leveranser som betjenes gjennom Fjordkrafts infrastruktur er over 630.000.

Fra og med fjerde kvartal vil også kunder fra de oppkjøpte selskapene på Oppdal og i Etne inkluderes i Fjordkraft-tallene, totalt cirka 6.800 kunder.

Les også:  Black Week ga pakkerekord for Posten

– Vi skal fortsette å vokse, både organisk og gjennom oppkjøp de neste årene, sier Barmen.

I tillegg til strømkundene hadde selskapet ved utgangen av kvartalet 61.200 mobilkunder og er med det en av de største mobiltjenestetilbyderne i det norske markedet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.