MUSIKK: Inge Bremnes – Har det no å si (album)

drabant

Bare halvannet år etter at Inge Bremnes slapp debutalbumet Mellomspill, som høstet fine anmeldelser, samt singelen «Ingen som veit» som førte til besøk og spilling hos NRK Lindmo, er Bremnes allerede klar med oppfølgeren.

I dag kan du høre andrealbumet Har det no å si som inneholder totalt ti låter, inkludert populære singler som «Himmelblå», «La det vær» og «Tunnelsyn», og i tillegg fem helt nye sanger som til sammen utgjør det perfekte neste kapittelet i Bremnes sin katalog og karriere.

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

Dette er ganske enkelt en plate som er fylt med nye og minneverdige, varme melodier og nære tekster. Om bakgrunnen for Har det no å si forteller Bremnes at noe av det som interesserer han mest er hvordan mennesker tenker.

– I blant tar vi noen morsomme snarveier for å kunne si en ting og gjøre noe annet, ofte ubevisst. Vi er faktisk ekstremt flinke til det. Noen ganger lurer jeg på om det til syvende og sist egentlig er så nøye med hva jeg sier og gjør, sier han.

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

Har det no å si er spilt inn i Malabar og Norsk lydstudio, med musikere Eirik Hansen (gitar), Andreas Molde (bass), Andreas Voie Juliebø (slagverk), Simen Eifring (trombone) og Morten Evensen (valthorn).

Inge Bremnes er en ung nordnorsk artist og låtskriver fra Kvæfjord i Troms. Med sitt personlige uttrykk og særpregede stemmemateriale, flettet sammen med inspirasjon fra blant andre Jeff Buckley, Coldplay, Sigur Rós og Ásgeir Trausti, har Inge imponert på konserter og turneer både i England og Norge.

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.