Skal du ha leiebil til sommerens drømmeferie må du bestille nå!

avis

I sommer skal «alle» på bilferie i Norge. I Lofoten er snart alle Avis’ utleiebiler leid ut på grunn av økende etterspørsel etter innenlandsreiser.

Planlegger du bilferie i år, haster det med å bestille leiebil. Mange planlegger bilferie i Norge i sommer, og Nord-Norge og Sør-Norge er særlig populært. Det merker Avis Bilutleie, som har leiebiler over hele landet.

Lofoten er et særlig populært reisemål for ferierende, med vakre turmål og Instagram-favoritter som Reinebringen, Hauklandsstranden, Uttakleiv, Henningsvær og Svolværgeita. Disponerer man egen bil, kommer man seg rundt og får sett enda mer av den spektakulære naturen på det vakre øyriket.

Les også:  Ving melder om rekordsalg: Nå selges det like mange reiser som før pandemien

Men det kan være lurt å bestille så raskt som mulig. I Lofoten har Avis de siste ukene opplevd en sterk økning i antall bookinger for juli.

– Det kan virke som enda flere nordmenn planlegger for at årets sommerferie blir norsk, og har begynt planleggingen tidlig. På utvalgte steder opplever vi en sterk økning i etterspørselen i Juli-måned, særlig for de større bilene tilpasset familier. For de som planlegger å ta ferie noe senere i år anbefaler vi leietakere å bestille og forhåndsbetale reservasjoner i forkant av ferien på avis.no for å sikre seg bil, sier Donald Hayes, daglig leder i Avis Budget Group Norge.

Les også:  - Takk for en strålende strandryddeuke!

Avis Norge har utleiestasjoner på de fleste naturlige innfallsportene over hele landet. Planlegger du for eksempel en tur til Lofoten finner du Avis på alle de naturlige innfallsportene: Flyplassene i Leknes, Svolvær og Evenes. I tillegg har Avis utleiestasjoner på Stamsund, Svolvær sentrum, Andenes, og Bodø for de som ankommer med Hurtigruta.

– Disponerer du bil, kommer du deg rundt og kan la lokale aktivitetstilbydere gi deg en fantastisk opplevelse. Prøv rib-safari, fisketurer, ridetur langs stranda, en guidet fjelltur, kajakkpadling og smak på nydelig lokal mat. Norge har alt, sier Hayes.

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.