Clas Ohlson i Bodø: Januar er den store ryddemåneden!

Clas Ohlson

Etter en jul med mye pynt og kos, ønsker mange i Bodø nå å få orden i hjemmene sine. Dette synes godt på salgstallene for produkter innen oppbevaring hos Clas Ohlson i Glasshuset og City Nord.

– Januar er en av de beste salgsmånedene for produkter i kategorien organisering og oppbevaring. Det merkes virkelig at folk har behov for å skape orden i hjemmet etter julen, sier Eva Berg, innkjøps- og produktutviklingsdirektør i Clas Ohlson. 

Les også:  Ny algelab åpnet i Bodø

Behovet for å organisere hjemme virker aldri å bli mettet. De seneste årene har salget av denne typen produkter økt i popularitet. 

– Selv om vi tar hensyn til pandemieffekter som følge av at folk tilbringer mer tid hjemme, er den en tydelig trend at flere ønsker å organisere sine hjem med hjelp av smarte produkter. Spesielt produkter for å organisere kjøleskap og frysere har økt i popularitet. Disse produktene kan forhåpentligvis hjelpe å minske matsvinn, sier Eva Berg.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.