Ny superblender fra Sage

witt

Kjenner du ’Sage the Boss’ blenderen, vet du at listen er lagt høyt. Umulig å overgå. Skulle man tro. Sage er klar med en ny tungvekter av en blender. Raskere, sterkere og mere fleksibel. ‘Sage the Super Q’.

Med den kraftigste motor markedet har sett til nå, samt en helt ny støydempings-teknologi er det ikke vanskelig for Sage the Super Q å overbevise deg om, at det er den eneste blender du noensinne behøver. Uansett, om du vil blende med eller uten vakuum.

Les også:  Husqvarna lanserer sin første kleskolleksjon for barn

Profesjonell kvalitet hjemme i ditt eget kjøkken. Fløyelsmyke smoothies, hjemmelaget nøttesmør, varme supper, lekre desserter, kremet dip, smakfulle sauser, pikante dressinger og friskmalte krydder. Listen over blendede muligheter er uendelig lang, men tilberedningstiden heldigvis ultrakort.

For en kraftig motor på 2400W og kniver, som roterer med 300km/timen, gir tilsammen en helt ekstremt høy yteevne. En unik motorteknologi reduserer driftsstøyen, så opplevelsen blir suveren. Det er med god grunn, at Sage har kalt blenderen ’Super Q’. Den er seriøst Super Quick.

Les også:  Sjokktall: Fire av ti private barnehager gikk med underskudd i 2021!

Kannen er stor, større enn normalt – rommer hele 2 liter. Det følger med et 700 ml. ’to go’-glass, og du kan naturligvis blende i begge. Super Q har nemlig en intelligent funksjon i basen, hvor den gjenkjenner blenderbeholderen og tilpasser blendingen.

Sage har oppdatert designuttrykket, som er blitt litt rundere og mykere. Og så er det umulige skjedd. Bossen har møtt sin overmann!

Les også:  Foreslår å flytte restaurant og matfag til Mosjøen i 2023

Sage the Super Q spesifikasjoner:

5 One Touch programmer og 12 hastigheter
2 liter bruddsikker Tritan blenderkanne (BPA-fri)
Valgfrihet mellom 2 liters kanne og 700 ml to-go-glass
Kraftig 2400 W motor
Kompatibel med vakuumpumpe – the Vac Q

Sage the Super Q Blender kommer i butikkene i mars 2019.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.