Signal i Bodø feirer fornøyde kunder

signal

Signal Bredbånd AS er Nord-Norges største leverandør av innholdstjenester på fiber. Siden oppstarten i 2002 har de hatt en stor vekst, og leverer Altibox til kunder fra Brønnøysund i sør til Mehamn i nord. Nå feirer Bodø-kontoret fornøyde kunder.

– Da er det ekstra stas å ha Norges mest fornøyde bredbåndskunder for tolvte året på rad, sier Ole-Johnny Johansen, adm. dir. i Signal Bredbånd AS. 

Det uavhengige analysebyrået EPSI Rating Norge har nok en gang undersøkt kundetilfredsheten i den norske bredbånds- og tv-bransjen. Altibox, som leveres Signal i Nord-Norge, går igjen seirende ut av samtlige kategorier: Bredbånd privat, bredbånd bedrift og tv privat.

Les også:  Datingekspertens fem beste tips til en god førjulsdate

– Koronaviruspandemien førte til mye større bruk av bredbåndet på grunn av hjemmekontor, hjemmeskole, gaming og økt konsum av underholdning. Når kundene stiller høyere krav til tv og internett, er det veldig stas at vi igjen ender opp med de mest fornøyde kundene, sier Johansen.

Altibox får en kundetilfredshet på 70,6 i kategorien bredbånd for privatmarkedet, et hestehode foran bransjegjennomsnittet på 62,5. Scoren er en markant økning på nesten to prosentpoeng for Altibox, mens den generelle bransjescoren har gått litt ned.

Les også:  – Dropp Nord-Norgebanen

– Vi har arbeidet langsiktig med å bygge ut solid fibernett med høy kapasitet og tror at dette er en del av forklaringen på resultatet. Nettet vårt tålte pandemien godt, og det tror vi kundene satte pris på, sier Johansen.

– Vi har også stor tro på den lokale forankringen. Det at vi opprettholder lokale kontorer gjør at vi får en unik nærhet til markedet som jeg tror kundene våre setter stor pris på, sier Stine Værang, markedssjef Signal Bredbånd. 

Les også:  Ny direktør i SpareBank 1 Regnskapshuset Nord-Norge

I kategorien bredbånd bedrift får Altibox en score på 72,2. Her er bransjescoren 67,2. I TV-kategorien oppnår Altibox en score på 70,1, langt foran bransjesnittet på 61,3.

Signal leverer bredbånd og underholdningstjenester fra Altibox til 45.000 kunder i Nord- Norge. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.