Dødsfall i Glomfjord: Politiet ønsker tips fra publikum

politi

I forbindelse med et dødsfall i Glomfjord, natt til søndag 18. mars 2018 trenger politiet hjelp fra publikum i området. Politiet etterforsker dødsfallet.

Politiet har ingen holdepunkter for at det har skjedd noe straffbart i forbindelse med dødsfallet og det er ingen mistenkte i saken, men det er noen uavklarte spørsmål som politiet tror publikum kan bistå med å få avklart.

Av hensyn til de pågående undersøkelsene kan ikke politiet gå nærmere inn på hvilke uavklarte spørsmål det dreier seg om, men ber alle personer som har oppholdt seg i området rundt Kjell Meinich Olsens vei, Jens Bache Wigs vei, Leif Ingemannsvei og Skolveien i Glomfjord i tidsrommet 02:15 – 03:45 natt til søndag 18. mars, om å ta kontakt med politiet på telefon 02800.

Les også:  Ørjan blir Brand Manager for Lexus Bodø

Politiet er spesielt interessert i alle observasjoner av kjøretøy som har blitt gjort i dette området, i det aktuelle tidsrommet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.