SAS åpner ruter til Toronto

sas eurobonus fly

SAS utvider nettverket sitt i Nord-Amerika og starter ruter til Toronto fra og med juni. SAS kommer til å ha tre ukentlige flyvninger fra København og fire ukentlige flyvninger fra Stockholm med det splitter nye A321LR-flyet.

Toronto er den fjerde største byen i Nord-Amerika. Det er et internasjonalt næringslivs- og finanssentrum og en ekte verdensby med et enormt utvalg av opplevelser for reisende, fra store sports- og kulturarrangementer til vakkert naturlandskap rundt De store sjøer.

Les også:  Bodø Bilutleie feirer 50 år: – Nærmest vokst opp i selskapet

– Vi er glade for å kunne annonsere direkteflyvninger fra Skandinavia til Toronto, og dermed ta det neste skrittet for å styrke nettverket vårt i Nord-Amerika. De nye SAS-rutene vil gjøre det enkelt og praktisk å reise mellom Skandinavia og Canada. Flyene letter midt på dagen fra Skandinavia og om ettermiddagen fra Toronto. Det legger til rette for gode forbindelser i begge ender til andre destinasjoner, sier Karl Sandlund, EVP Commercial i SAS.

Les også:  Norges mest populære bryllupskirke ligger på Gran Canaria

SAS’ direkteruter til Toronto starter opp i juni, såfremt SAS får nødvendig godkjenning fra myndighetene. Billettsalget starter snart.

Toronto-rutene skal betjenes av A321LR-fly med tre klasser og 157 seter: 22 seter på SAS Business, 12 seter på SAS Plus (Premium Economy) og 123 seter på SAS Go (Economy).

– SAS har som mål å være en global leder innen bærekraftig luftfart. Idet vi fortsetter å fase inn nye, drivstoffeffektive fly, har vi nå en av Europas mest moderne flåter. Det nye, topp moderne flyet vil gi kundene våre en triveligere, mer komfortabel og bærekraftig måte å reise på, fortsetter Sandlund.

Les også:  Yrkestrafikkforbundet: Kan bli streik

I den kommende sommersesongen kommer SAS til å fly til totalt syv destinasjoner i USA og Canada: Boston, Chicago, Los Angeles, New York, San Francisco, Washington D.C. og Toronto.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.