norse

Norse tar av med første flygning fra Oslo til New York

Tirsdag feiret Norse Atlantic Airways sin aller første flygning – fra Oslo til JFK-flyplassen i New York. Dette markerte også den formelle åpningen av den nye “non-Schengen”-terminalen på Oslo Lufthavn, som vil... Les mer »
f-16

Forsvarsministeren på NATO-møte 15. – 16. juni

Forsvarsminister Bjørn Arild Gram deltar på NATOs forsvarsministermøte i Brussel 15. – 16. juni. Et viktig tema på møtet vil være den militære tilpasningen i NATO sett i lys av Ukraina-krigen. –... Les mer »
bauer Media

Thomas Numme lager Las Vegas-stemning på radio

Programlederen gjør comeback på radio med en ny serie om artistene som har formet showbyen. – Las Vegas er skapt for at folk skal tape penger, sier Thomas Numme om den gangen... Les mer »
slaeger

Tinder lanserer blind date i Norge

Tinder utvider nok en gang sin portefølje av funksjoner, og medlemmene får nå en ny måte å skape mellommenneskelige relasjoner på. Tinder blåser liv i den klassiske måten å treffe folk på... Les mer »
steigan.no

Avisa Nordland og VG får kritikk

Nettavisen Steigan.no ble nylig oppringt av journalist Marte Fredly-Steen i Avisa Nordland. Hun sa at avisa skulle kjøre den samme saken fra Faktisk.no som også VG har kjørt om at steigan.no angivelig sprer «russisk... Les mer »
sas eurobonus fly

SAS åpner ruter til Toronto

SAS utvider nettverket sitt i Nord-Amerika og starter ruter til Toronto fra og med juni. SAS kommer til å ha tre ukentlige flyvninger fra København og fire ukentlige flyvninger fra Stockholm med... Les mer »
Nordnorsk historie

PODCAST: Gerhard Folgerø – Den siste viking

Han fikk aldri den oppmerksomheten som de andre eventyrerne på 20- og 30-tallet. Men for en mann. I dagens Nordnorsk historie snakker Radio Nordnorge med Geir Joar Valla på Risbakken klinkbåtsenter om... Les mer »
Norges Skøyteforbund

Skøytelandslaget klar for verdens raskeste is i USA

Verdenscup nr. 3 går helgen 3. – 5. desember i Utah Olympic Oval i Salt Lake City. Skøyteisen i Utah er kjent som verdens raskeste, og 9 av 10 verdensrekorder er satt... Les mer »
sas eurobonus fly

SAS øker antallet flyvninger til USA

Som en direkte følge av at USA nå åpner opp for at flere får innreise, stiger etterspørselen etter reiser kraftig. SAS oppdaterer nå trafikkprogrammet og øker antallet flyvninger til og fra USA.... Les mer »
joe biden

LESERINNLEGG: Er Israel fremdeles USAs nærmeste allierte?

Det har kladdet seg til i forholdet mellom USA og Israel og det er en varslet utvikling. Vi tviler ikke på Bidens forsikringer om at alliansen er «ironclad,» eller bunnsolid som han sier. Noe annet... Les mer »