LESERINNLEGG: Barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad må gå!

vidar kleppe

Alle mennesker kan gjøre feil, men dette var ikke en forglemmelse eller en feil. Dette var en bevist handling der også løgn inngår får å slippe å betale skatt til fellesskapet.

Av Vidar Kleppe, Demokratene

At ikke Ropstad selv trekker seg som medlem av regjeringen, vitner om dårlig dømmekraft og selvinnsikt. Slike statsråder kan Norge «rett og slett» ikke ha.

Les også:  Norge og Storbritannia forplikter seg til et tettere maritimt samarbeid

Derfor må nå politiet snarest starte opp en etterforskning av Ropstad. Videre må statsminister, Erna Solberg, vise politisk handlekraft ved at Ropstad, snarest må gå av som: Barne og familieminister.

Når det gjelder stillingen som partileder i KrF, så er det noe partiets organer og medlemmene må finne ut av. Fra før har KrF-Ropstad gutteromssaken der han som en gift mann med kone og barn fremdeles hadde hjemmeadresse på gutterommet – når han i virkeligheten bodde med familien i Oslo.

Les også:  Dette må du vite om usaklig oppsigelse

Hadde stortingsvalget vært nå til mandag så tviler jeg på at KrF leder og statsråd, Kjell Ingolf Ropstad, hadde hadde fått velgernes tillit og blitt valgt som stortingsrepresentant fra Vest-Agder valgdistrikt.

Nok er nok – her må det snarest ryddes opp! Ja, Ropstad må gå!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.