Foto: Stortinget

LESERINNLEGG: FrP sin såkalte fornuftige klimapolitikk henger ikke på greip

Etter å ha lest det lettere absurde leserinnlegget til FrP sin energi og miljøpolitiske talsperson, Terje Halleland, er et tilsvar med en del åpne spørsmål FrP gjerne kan oppklare på sin plass.... Les mer »
vidar kleppe

LEGERINNLEGG: Statsminister Støre setter ikke Norge først

Det er en stor skandale, men ikke en overraskelse at den tafatte regjeringen til: Røde Støre, nå gleder seg og ønsker de dødelige terroristene i Taliban som også har myrdet ti nordmenn,... Les mer »
Regnskap Norge

Staten må slutte å profittere på idretten: – Kutt momsen!

Regnskap Norge mener momsreglene for breddeidretten er unødvendig kompliserte. I motsetning til eliteidretten, som driver kommersielt, bygger breddeidretten i stor grad på frivillig innsats. Derfor foreslår Regnskap Norge at momsreglene må forenkles.... Les mer »

LESERINNLEGG: Største skatte- og avgiftsøkning på 20 år

Frp bidro til å redusere skatter og avgifter med 38 milliarder kr de siste åtte årene. Dagens regjering med Ap og Sp gikk til valg på omtrent samme skatte- og avgiftsnivå som... Les mer »
kjerringøy vinter

Økt skatt: Rødgrønt distriktsopprør mot regjeringen

I budsjettavtalen mellom Ap, Sp og SV støttes forslaget om å likestille oppdretts-konsesjoner gitt før og etter 1998. Samtidig har formueskatten generelt blitt skjerpet. Skattesatsen øker til 0,95 prosent på formuer over 17... Les mer »
vinter

LESERINNLEGG: Nei til fattigdom i Norge!

Ola og Kari Nordmann: sosial trygghet stabile strømpriser og avgifter er en viktig forutsetning for alles deltakelse i samfunnet. I tillegg til dette trengs det  gode offentlige velferdstjenester og et mer rettferdig... Les mer »
frp

LESERINNLEGG: FrP med grep mot dobbel boligbeskatning

Arbeiderpartiet og resten av venstresiden ser ikke ut til å ha magemål når det gjelder å skattlegge folks hjem. Utfordringene med grov og unødvendig skatteinnkreving i kommunene er ikke lenger nok. Nå... Les mer »
julelys

LESERINNLEGG: Regjeringen gir tidenes «drittpakke» til frivilligheten i førjulstiden

Det nærmer seg jul og mange enkeltmennesker og bedrifter har gleden av å gi en ekstra gave til gode formål, for eksempel redningsselskapet, Kirkens Bymisjon, Frelsesarmeen, den lokale Røde Kors-avdelingen eller nærmiljøets... Les mer »
klassekampen

LESERINNLEGG: Mimir sitt forhold til arbeid og skattepenger

Nylig hadde Klassekampens en snodig artikkel på trykk «Blå myte» forfattet av Mimir fra Rødt og Klassekampens styre. Omtrent en hel side med ord uten særlig mening eller rød tråd der han... Les mer »
frivillighet moms

Full seier for frivilligheten: Ny regjering fjerner skatt på dugnad!

Onsdag ble plattformen for den påtroppende regjeringen lagt frem. Nyheten ble presentert under forhandlingene, og nå er det helt klart at frivilligheten har fått fullt gjennomslag for sitt krav om full og... Les mer »