LESERINNLEGG: FrP mener Ernas mageknip kunne vært unngått

frp

Erna Solberg kunne unngått å få vondt i magen dersom Høyre hadde vært med på Fremskrittspartiets forslag om å kutte i avgifter.

Av: Hans Andreas Limi, Nestleder, Fremskrittspartiet.

Det er bra at Høyre omsider innser at folk har problemer med å få endene til å møtes. Fremskrittspartiet har advart mot utviklingen i lang tid og fremmet flere forslag i Stortinget som Høyre har stemt mot. Dersom Høyre hadde ønsket, kunne de stemt for FrPs forslag om å halvere matmomsen, redusere drivstoffavgiftene og styrket strømstøtten.

Les også:  4 av 5 er bekymret for privatøkonomien i høst

Alle disse forslaget ville gjort at folk fikk beholde mer av sin egen inntekt og færre ville hatt problemer. I tillegg ville Fremskrittspartiets forslag dempet inflasjonen og redusert risikoen for økt rente.

Mens Høyres forslag bare treffer noen utvalgte grupper, og ikke vil være bra nok til å motvirke den krisen de selv advarer mot, vil Fremskrittspartiet gi avgiftslettelser til alle. Vårt forslag om å halvere matmomsen ville gitt en gjennomsnittsfamilie mellom 6.000 og 12.0000 kroner i lavere avgifter i 2023. Samtidig ville reduserte drivstoffavgifter og en styrket strømstøtte gjort at folk ville beholde mer av sin egen inntekt.

Les også:  Borgelig flertall i Fylkestinget i Nordland - Nytt parti valgt inn

I en tid der staten tjener seg stadig rikere, er det helt feil at folk skal ha problemer med å betale regningene sine.  Fremskrittspartiet ønsker avgiftskutt for å gi folk mer frihet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.