unio

Brudd i lønnsforhandlingene i staten

Unio valgte i dag å bryte lønnsforhandlingene i staten. – Statens tilbud var rett og slett for dårlig. Jeg er skuffet over at staten ikke tar større ansvar for sine ansatte, sier... Les mer »
pc

LESERINNLEGG: Bondeviks frykt for det han ser på TV

Simen Bondevik fikk nylig publisert et leserinnlegg på utrop.no «På tide med et organisasjonsforbud mot nazistiske grupperinger!» som er verdt noen betraktinger og spørsmål. Av: Reinert Skadsem, styremeldem Demokratene Oslo. Først må... Les mer »
bodø kommune

Nye statlige midler til næringslivet i Bodø

Bodø kommune skal fordele nye seks millioner kroner til lokalt næringsliv som fortsatt er hardt rammet av pandemien og de siste smitteverntiltakene. Søknadsfrist er 20. januar 2022, opplyser kommunen. Bransjene som prioriteres... Les mer »
strøm

Høye strømpriser: Huseierne krever forbedringer i strømstøtten

– Staten og offentlig eide selskaper tjener seg søkkrike på de høye strømprisene, mens pengene renner ut av husholdningsbudsjettet til vanlige folk. Dette må regjeringen og Stortinget gjøre noe med, sier Morten... Les mer »
Foto: Alexander Helberg

LESERINNLEGG: Staten håver inn mens du får regningen!

Mange er nå usikre på om de har råd til kjøpe julegaver og mat før jul, på grunn av rekordhøye strømregninger. Mens staten tjener seg søkkrik på rådyr strøm, er regjeringen og... Les mer »
Finn den beste regnskapsføreren

Over tre millioner til bedrifter i Fauske etter pandemien

Fauske kommune har fått tildelt kr. 3.057.000 i statlige midler som kommunal kompensasjonsordning til lokale virksomheter. Dette er fjerde runde med tildeling av midler for å støtte kommuner med næringsliv som fortsatt er... Les mer »
frp

LESERINNLEGG: Høye strømpriser bør gi krisepakker til husstander!

Høsten har vært en velsignelse for samfunnet med et dempet smittetrykk og gjenåpning av samfunnet. Det er folk på cafeer og restauranter, det er lys i butikkene og på kontorene. Av Frps... Les mer »
demokratene

LESERINNLEGG: Staten trenger ikke bompenger!

Det er et trist faktum at det nyvalgte Stortinget elsker bompenger, selv om enkelte partier i valgkampen prøvde å innbille velgerne noe helt annet. Av Vidar Kleppe, Demokratene Et av de verste... Les mer »
lo stat

Kulturstreiken trappes opp

Står direktørene på sitt, trappes streiken kraftig opp fra 1. oktober, melder LO Stat. 30. september blir det tvungen mekling i kulturstreiken. Da har konflikt vart i fire uker. Fører ikke meklingen... Les mer »
fly reise ferie

Ny by – ny flyplass: Hareide gir 200 millioner til byggestart i Bodø

Tirsdag kom de første av mange millioner for å gjennomføre milliard-flyttingen av Bodø lufthavn. Samferdselsminister Knut Arild Hareide (KrF) var i Bodø og bevilget 200 millioner av totalt 3,1 milliarder som staten... Les mer »