Glimt snudde kampen mot Haugesund på hjemmebane

glimt

Opphentinger og snuoperasjoner begynner nesten å bli forventet i Bodø. Glimt lå under, men snudde et forsmedelig tap mot Haugesund til seier i andre omgang. Glimt leder dermed Eliteserien med 9 poeng.

Bodø/Glimt fikk besøk av Haugesund på Aspmyra, denne gangen uten supporterklubben Ultras Bodø. Selv med endel regn var det 6-7000 tilskuere på kampen.

Haugesund startet kampen med en ekstra kalddusj for de helgule. Etter bare tre minutter var det 0-1 til gjestene. Etter målet presset Glimt Haugesund som febrilsk prøvde å unngå scoringer. Og det klarte de på mirakuløst vis første omgangen. Men få forventet at det skulle holde.

Sekunder etter starten i andre omgang setter Faris Pemi inn 1-1 for Glimt. Og presset fortsatte. Bare 10 minutter etter setter Sondre Sørli inn 2-1 for Glimt.

– Vi er villige til å grave i dag, og det er tungt. Ting går ikke av seg selv. Det blir egentlig en slitekamp fra start til mål for oss, selv om det er en stigning gjennom kampen, sa Bodø/Glimt-trener Kjetil Knutsen til TV 2 etter seieren.