Snart klart for Isle of MTV Malta Music Week 2023

malta tourism

Den spektakulære Isle of MTV Malta Music Week er tilbake for sin etterlengtede 2023-utgave, og lover en uforglemmelig feiring av musikk, kultur og underholdning. 

Mellom 18.-23. juli vil den pittoreske middelhavsøya Malta igjen forvandles til et pulserende sentrum for internasjonale musikkstjerner, glødende natteliv og ivrige fans. Isle of MTV Malta Music Week har fått et velfortjent rykte som en av Europas fremste musikkfestivaler, og tiltrekker seg tusenvis av musikkentusiaster fra hele verden. 

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

MTV har organisert et enestående utvalg av topprangerte artister som vil opptre på scenen på det ikoniske II-Foso torget. -Noen av artistene er One Republic, Alesso og Mimi Webb. 

I tillegg til artistenes opptreden arrangeres det en rekke aktiviteter og opplevelser. Fra festlige klubbkvelder med kjente DJer til bassengfester under middelhavssolen, festivalen er en stor mangfoldig fest hvor alle finner noe som faller i smak. 

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

Med sin fantastiske arkitektur, krystallklare vann og livlige natteliv, skaper den pittoreske øya Malta den perfekte rammen, som sikrer at hvert øyeblikk blir preget av feiring og eventyr. 

–Vi er veldig glade for å kunngjøre Isle of MTV Malta Music Week 2023 sin tilbakekomst til Malta. Vi er sikre på at uken vil skape uforglemmelige opplevelser for både besøkende, artister og arrangører, sier Alexandra, ved Visit Malta Tourist Board. 

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

Malta Music Week er noe for alle som ønsker å være en del av sammensmeltningen av musikk, kultur og spetakkel. Isle of MTV Malta Music Week 2023 er ikke bare en musikkfestival, det er et kulturelt fenomen som forener mennesker fra forskjellige deler av verden, alle drevet av deres felles kjærlighet til musikk. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.