Demokratene krever å være med på NRKs Valgomat

demokratene

Det er snart Stortingsvalg, og det betyr valgkamp, debatter og ulike tester for hvilke partier som passer best. Men på NRKs Valgomat er det ett parti som glimrer med sitt fravær: Demokratene.

– Allerede torsdag den 10. juni kom meldingen at statskanalen NRK, eller som det sies på folkemunne, Arbeiderpartiets Rikskringkasting, har laget en valgomat der ikke Demokratene er med – selv om vi stiller lister i alle 19 valgdistriktene den 13. september, sier Vidar Kleppe, stortingskandidat for Demokratene.

Les også:  14 omkom i trafikken i mars

Den politiske veteranen mener NRK har problemer med troverdighet og objektivitet siden Demokratene ikke er med i valgomaten.

– NRK eller ARK, har ingen troverdighet som en tvangsfinansiert allmenkringkaster nå de skriver følgende: NRKs valgomat er en partitest som guider deg gjennom de viktigste politiske spørsmålene. Den viser hvilke parti du står nærmest og hvilke du står lengst fra, sier Kleppe.

– Dette viser med rette at Demokratene har helt rett når vi vil at NRK, beklager ARK – ikke er en uavhengig allmenkringkaster som tar demokratiet og det norsk folk på alvor og fortjener milliarder i tvangslisens. NRK sin tvangslisens ovenfor det norske folk må fjernes, krever Vidar Kleppe.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.