LESERINNLEGG: Når skal Høyre jobbe for næringslivet?

frp

Sommerferien nærmer seg med stormskritt og vi går nok en sommer i møte hvor vi må belage oss på norgesferie. Å se og oppleve Norge er vel så fint som strandferie på Kanariøyene.

Av Silje Hjemdal, stortingsrepresentant FrP

Men vel så viktig er det for næringslivet at vi må feriere og bruke landet vårt. Det gir mulighet til gjenreisning etter nok et koronastengt år.

Les også:  Ny rapport: Barnevernet slaktes av Helsetilsynet

I et innlegg i Nettavisen forrige uke tar en av Høyres stortingskandidater til orde for å tillate søndagsåpne butikker, det er bra. Men Høyre har gang på gang skuffet forbrukerne og næringslivet, når Fremskrittspartiet blant annet har fremmet forslag i krisepakkene om å tillate søndagsåpne butikker og i eget representantforslag. Samtlige har blitt stemt ned.

Høyre har dermed hatt mange muligheter til å hjelpe næringslivet gjennom pandemien, søndagsåpne butikker ville vært et godt tiltak for å løfte økonomien og skape arbeidsplasser.

Les også:  Sier nei til å åpne Nordland VI

Man skulle tro at en pandemi hvor man ønsker minst mulig kontakt, at man ville fordelt de besøkende over en hel uke, fremfor seks dager i uken. Det synes å være viktigere for Høyre å følge Krfs ideologiske skylapper enn å gjøre fornuftige vedtak.

Fremskrittspartiet vil fortsette å kjempe for at man åpner opp for søndagsåpne butikker, dersom butikkene selv ønsker det. Vi har troen på at det vil løfte økonomien og skape arbeidsplasser, som et tiltak for å få Norge på rett kjøl igjen etter koronapandemien.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.