helse

LESERINNLEGG: Arbeiderpartiet med NM-gull i løftebrudd

Fastlegeordningen seilet frem til å bli Arbeiderpartiets største valgkampløfte på helseområdet. Likevel ser vi at 400 nordmenn mistet fastlegen sin hver eneste dag i juni. Av: Bård Hoksrud, helsepolitisk talsperson i Fremskrittspartiet... Les mer »
google

Årets søketrender: Dette har vi googlet i Norge i 2021

Fotball-EM, Squid Game og stortingsvalget er blant begivenhetene nordmenn har vært mest opptatt av i 2021. Det gjenspeiler seg i listen over årets søketrender. Året nærmer seg slutten, og tradisjonen tro avslører... Les mer »
tv nyheter nrk

Kringkastingsrådet ser på NRKs valgdekning

En evaluering av NRKs valgdekning er blant det som står på programmet når Kringkastingsrådet har sitt første møte etter sommeren torsdag 23. september. Svært mange av klagene som har kommet til rådet... Les mer »
Foto: Stortinget

Stortingsvalget: KrF og MDG under sperregrensen

Når 99,1 prosent av stemmene var opptalt litt før natt til tirsdag hadde MDG 3,8 prosent, KrF 3,8 prosent, Venstre 4,5 prosent og Rødt 4,7 prosent, ifølge nettavisen. Klokken 01.00 over midnatt... Les mer »
tv nyheter nrk

Helsepartiet klaget NRK inn til OSSE grunnet dekning av valget

På bakgrunn av nye partiers manglende tilgang til NRKs ulike plattformer, valgomater og partiguide, har Helsepartiet klaget NRK inn for Organisasjonen for Sikkerhet og Samarbeid i Europa (OSSE). Helsepartiet stiller til valg... Les mer »
frivillighet moms

Vet ikke hva partiene mener om frivillighet

Lite er mer populært i Norge enn frivillighet. Likevel klarer ikke partiene å utnytte det i valgkampen, opplyser Frivillighet Norge. Det årlige Frivillighetsbarometeret kartlegger holdninger til frivillighet i befolkningen. I år var... Les mer »
kø

Ligger an til stemmerekord i Hadsel

Hadselværingene forhåndsstemmer som aldri før og dager før valgdagen ligger det an til en smadring av tidligere rekorder i Hadsel. – Det er flott å se, i år er det ekstra ønskelig... Les mer »
nt

Sverre Myrli (Ap) lover ny drosjepolitikk i Nordland

Stortingsrepresentant Sverre Myrli (Ap) møtte leder i NT avdeling Nordland, Jon Ragnar Nilsen og holdt innlegg under Norges Taxiforbund avdeling Nordlands årsmøte i Svolvær i helgen. Som medlem i transportkomiteen er han... Les mer »
politibil

Senterpartiet krever bedre polititjenester i Nordland

Regjeringen har lagt ned 126 lensmannskontor og sentralisert bort over 60 passkontor. I forrige uke kom plasteret på såret: To passbusser. En for Sør-Norge og en for Nord-Norge. – Bor man i distriktene... Les mer »
demokratene

LESERINNLEGG: NRK manipulerer norske valg!

Under valgkampen i 2017 ga NRK både Rødt og MDG «starthjelp» ved å presentere disse partiene separat i meningsmålinger, inkludere dem med i debatter, og presentere dem som egne alternativ i NRK’s... Les mer »