drabant

MUSIKK: The Modern Times – Dementia

Med debutalbumet This Is The Modern Times, en drøss kritikerroste og sagnomsuste konserter har The Modern Times etablert seg som et av landets mest elskbare band. Nå, ett år senere, vrir bandet... Les mer »
evolution warner

MUSIKK: Distrubed – Evolution (album)

To ganger Grammy-nominerte Disturbed slapp sitt nye album «Evolution» i dag, og har annonsert at de legger ut på the Evolution World Tour, en omfattende internasjonal arena turné som settes i gang... Les mer »
waze

Waze skal hjelpe norske sjåfører å kjøre smartere

Nå kan du unngå kø og treg trafikk med Waze, navigasjons-appen som bygger på crowdsourcing, og som i dag lanserer to nye initiativer for å holde norske sjåfører i farta. Nå lanseres... Les mer »
norsk bibelmuseum

Her ser du verdens minste bibel

På Nordisk bibelmuseum i Oslo kan du se verdens minste trykte bibel og verdens minste utgave av Det nye testamentet. – Bokstavene i miniatyrbiblene er så små at de er vanskelige å... Les mer »
Norges Kristelige Student- og Skoleungdomslag

Verdenskjent matematiker skal forelese om Gud i Norge

John Lennox har debattert ledende ateistskikkelser foran store folkemengder og hans videoer er sett av millioner av mennesker. Neste uke er han i Norge. Lennox er en anerkjent matematiker i sitt eget... Les mer »
sas

SAS med 17 nye ruter i sommeren 2019

SAS fortsetter å utvide sitt rutenett til og fra Skandinavia, og åpner 17 nye direkteruter med 6 helt nye destinasjoner. Faro i Portugal og Antalya i Tyrkia er nye destinasjoner Oslo. Fra... Les mer »
avinor

VIDEO: Oslo lufthavn feirer 20 år – Her er gratulasjonene

I dag er det 20 år siden åpningen av Norges nye hovedflyplass. Siden det har mer enn 386 millioner passasjerer reist til og fra Avinor Oslo lufthavn. Den offisielle åpningen av Oslo... Les mer »
fengsel

Fikk 1 år og 8 måneder for hasj-transport

En 33 år gammel mann ble dømt til fengsel i 1 år og 8 måneder av Hålogaland lagmannsrett for å ha organisert en transport av 8,8 kg hasj fra Oslo til Bodø,... Les mer »
avinor

easyJet har kommet til Avinor Oslo lufthavn

easyJet er det siste tilskuddet på rutekartet til Avinor Oslo lufthavn (OSL), med sin direkterute mellom Berlin, Tegel (TXL) og Norges hovedflyplass. Med det økes kapasiteten mellom de to hovedstedene med over... Les mer »
ruter

– Reis kollektivt til Norway Cup

Arbeid i tunneler og jernbanen kan føre til køer og vanskelige kjøreforhold i og rundt Oslo, særlig i forbindelse med Norway Cup. Sett bilen hjemme og reis kollektivt, så kommer alle raskere... Les mer »