live nation

Legenden Bob Dylan til Oslo og Bergen!

Legenden Bob Dylan og bandet hans besøker Norge til sommeren! De spiller i på Koengen i Bergen 21. juni og i Oslo Spektrum 29. juni. Det er vel trygt å si at... Les mer »
live nation

Martin Garrix kommer til Findings i Oslo!

En av verdens mest populære artister tar turen til Oslo for første gang! Martin Garrix har vært en av de mest ønskede artistene til Findings, og snart kan du oppleve han på... Les mer »
vinter

Halve Norge på reisefot i julen

Juletid er reisetid og når nærmere to millioner nordmenn skal flytte på seg samtidig kan det oppstå problemer. – Vi har spurt nordmenn om de skal ut og reise i løpet av... Les mer »
hes

Hekla Stålstrenga annonserer juleturné

Hekla Stålstrenga opplevde strålende suksess med slipp av julealbum og Julefolk-turné i fjor. Nå er de klare for å gjenta suksessen, og legger ut på en omfattende, og langt på vei utsolgt... Les mer »
Frivillighet Norge

Kronprinsen, kulturministeren og flere artister skal feire Frivillighetens dag

FNs internasjonale dag for frivillig innsats feires 5. desember. Kronprinsen åpner prisutdelingen og kulturministeren presenterer Frivillighetsmeldingen på DogA i Oslo. Frivillighetsprisen hedrer en person eller organisasjon som har gjort en ekstraordinær frivillig... Les mer »
norwegian

Norwegian lanserer ny direkterute til Brasil

Norwegian lanserer i dag en ny direkterute mellom London Gatwick og Rio de Janeiro. Dette er Norwegians aller første rute til Brasil. Selskapet flyr allerede til Argentina fra London Gatwick. Økt tilgjengelighet... Les mer »
live nation

The Smashing Pumpkins til Oslo!

The Smashing Pumpkins feirer utgivelsen av ny plate, og tar turen til Oslo Spektrum 30. mai! Ikke gå glipp av muligheten til å oppleve et av de mest suksessfulle og kritikerroste bandene... Les mer »
flyplass reise ferie

Avinor: Moderat oppgang i flytrafikken i oktober

I underkant av fem millioner passasjerer reiste til, fra eller via Avinors lufthavner i oktober. Dette er en oppgang på drøye 2 prosent sammenlignet med samme måned i fjor. Totalt reiste 4... Les mer »
drabant

MUSIKK: The Modern Times – Dementia

Med debutalbumet This Is The Modern Times, en drøss kritikerroste og sagnomsuste konserter har The Modern Times etablert seg som et av landets mest elskbare band. Nå, ett år senere, vrir bandet... Les mer »
evolution warner

MUSIKK: Distrubed – Evolution (album)

To ganger Grammy-nominerte Disturbed slapp sitt nye album «Evolution» i dag, og har annonsert at de legger ut på the Evolution World Tour, en omfattende internasjonal arena turné som settes i gang... Les mer »