amerikalinjen

Amerikalinjen kåret til Nord-Europas beste hotell

Leserne av verdens største reiselivsmagasin har talt: Amerikalinjen er Nord-Europas beste hotell. I dag slapp Condé Nast Traveler resultatene av sin årlige hotellundersøkelse. Rekordhøye 600.000 reisende har gitt sine stemmer i årets... Les mer »
Arktisk Sjamansirkel

Arktisk Sjamansirkel mot «grønn teknologi» på Helgeland

Onsdag 10. oktober kl. 18.00 blir det et arrangement på Samisk Hus i Oslo, med tema Hellig fjell og fredsmarsjen Jai Jagat 2020. Arktisk Sjamansirkel deltar i dette arrangementet med en seremoni... Les mer »
jernbane

Godstog mellom Bodø og Oslo bruker to timer mer enn for 17 år siden

Hver morgen og kveld kommer et godstog inn til Bodø stasjon. Toget har da brukt 22 timer og 47 minutter på reisen fra Alnabru i Oslo, opplyser NRK. Det er hele to... Les mer »
viasat

Katharina Thanderz kjemper om VM-tittel 16. november i Oslo på Viasat 4 og Viaplay

Den norske bokseren Katharina Thanderz (12-0, 2 KOs) har sikret seg en drømmekamp: 16. november skal hun kjempe om VM-tittel i Ekeberghallen i Oslo. Stevnet vises på Viasat 4 og Viaplay. Thanderz,... Les mer »
scandic live nation

Elton John tar farvel med to konserter i Oslo

Elton John legger til 16 konserter i Europa på sin avskjedsturné i 2020. Nå kan fans glede seg til to fantastiske kvelder med legenden på Telenor Arena 26. og 27. september. Farewell... Les mer »
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger til Oslo Business Forum 2020

Internasjonale superstjerner som Randi Zuckerberg, Steve Wozniak og Arnold Schwarzenegger er klare for scenen under neste års Oslo Business Forum den 23. og 24. september 2020. – Vi er utrolig stolte over... Les mer »
tv nyheter nrk

NRK søker nytt hovedkontor

NRK søker nå etter tomt til et nytt hovedkontor i Oslo-området. Det skjer samtidig med at eiendommen på Marienlyst legges ut for salg. – Det er avgjørende at NRK får nye og... Les mer »
af gruppen

Nye studenter kan vinne plass i AF-kollektivet

I dag starter AF Gruppen ny runde i konkurransen hvor studenter kan vinne gratis bolig. Tolv universiteter og høyskoler vil kjempe om å få AF-kollektivet til sitt studiested høsten 2020. Som en... Les mer »
universal

Taylor Swift kommer til Norge i 2020

I dag ble det bekreftet at selveste Taylor Swift kommer til Norge og spiller under Oslo Sommertid 2020. Taylor Swift, en vår tids største superstjerner, har hatt massiv suksess siden hun ga... Les mer »
thon hotels

Slik er nye Thon Hotel Cecil i Oslo

Thon Hotel Cecil har en av de beste beliggenhetene i byen. Mange av de nye værelsene har flott utsikt. Hotellet, som ligger i Stortingsgata 8 i Oslo, har utvidet kapasiteten og fått lekker... Les mer »