Foto: Oslo Pride

Ny Oslo Pride parade rekord

50.000 gikk i den største Oslo Pride paraden noensinne. 275.000 mennesker heiet paraden frem gjennom Oslos gater. – Jeg har aldri opplevd lignende trykk i Oslo sentrum, sier en strålende fornøyd festivalsjef... Les mer »
radisson hotel

Oslo Plaza tilbake på tronen som Norges største hotell

I løpet av juli 2020 starter utvidelsen av Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo som i dag har 678 nyrenoverte rom. Etter utvidelsen vil Plaza igjen innta rollen som Norges største hotell med... Les mer »
kirke bibel

Nordisk bibelmuseum feirer ett år

Nordisk bibelmuseum i Oslo har i det første året vist fram sin samling av kulturskatter til over 2400 besøkende. Målet er å doble antallet neste år. – Interessen for museet har vært... Les mer »
ellingard

Nedlagt steinbrudd utenfor Bodø bak unikt prosjekt

Et nedlagt steinbrudd utenfor Bodø og en mester i steinfaget fra Troms har sentrale roller i et unikt fasadeprosjekt i Oslo.  For det er både en spesiell historie og noen helt sjeldne... Les mer »
scandic

Grand Hotel Oslo by Scandic kåret til Norges beste hotell

Grand Hotel Oslo by Scandic er nok en gang kåret til Norges beste hotell og Norges beste businesshotell i den internasjonale reiselivskåringen World Travel Awards 2019. Nylig ble det kjent at Grand... Les mer »
seilbåt sommer

Seilsportsligaen starter første pinsedag i Oslo

Søndag 9. juni årets sesong av seilsportens «fotballserie». Fire runder står for tur, og først ute er Oslo. Der vil seilasene vil foregå og kan følges rett utenfor Aker Brygge Marina. Norsk... Les mer »
fkpscorpio

M Huncho kommer til Norge for første gang

Den maskerte og mystiske, britiske rapperen M Huncho kommer endelig til Norge, og det med albumet «Utopia» ferskt fra trykkeriet.  M Huncho trekker inn musikalske påvirkninger fra ulike grener og har laget... Les mer »
oslo pride

Velkommen til Oslo Pride 2019

Oslo Pride er Norges største og viktigste feiring av skeiv kjærlighet og mangfold. Hundrevis av frivillige ildsjeler går sammen om å arrangere en ti-dagers festival hvor alle får være akkurat den man... Les mer »
oslo kommune

Verdensmester Karsten Warholm jakter nye rekorder på Bislett stadion

Oslo kommune ved Kultur- og idrettsbygg har rustet opp Norges mest kjente stadion med blant annet et splitter nytt banedekke som vil bidra til at Bislett fortsatt er med i jakten på... Les mer »
alan walker

Alan Walker til Oslo Spektrum

9. november 2019 er Alan Walker klar for å innta Oslo Spektrum. Publikum vil ikke bare få servert en hitparade i særklasse, men også en opplevelse av de sjeldne når han tar... Les mer »