TV 2 Sumo inkluderes i strømmetjenesten Strim

iphone

Strømmetjenesten Strim vil nå også inkludere TV 2s strømmetjeneste, TV 2 Sumo. Fra før har Strim-kundene hatt tilgang til et utvalg TV kanaler fra TV 2, i tillegg til en rekke andre strømmetjenester som HBO Nordic og Viaplay. Nå utvides dette tilbudet betraktelig.

Strømmetjenesten Strim har de to siste årene samlet de største strømmetjenestene og innhold fra TV i en enkel tjeneste. Den nye avtalen med TV 2 gjør nå at alt innholdet fra mediehuset blir tilgjengelig. Strim leverer derfor nå et komplett tilbud og er en fullgod erstatning til det tradisjonelle TV-abonnementet. Fra før er TV kanaler fra NENT, Discovery, Disney og BBC, samt strømmetjenestene Viaplay, HBO Nordic og Paramount+, en del av Strim. 

Les også:  MUSIKK: Richard Hawley slipper låta "Two For His Heels"

Strim blir de første til å inkludere TV 2 Sumo som en del av en annen strømmetjeneste. TV 2 Sumo Film og Serier vil bli inkludert i hovedpakken, og kundene kan enkelt kjøpe seg opp til resten av TV 2s programmer og innhold.

– Strim er Norges mest komplette strømmetjeneste, og vi ønsker å samle det beste og viktigste film-, serie- og sportsinnholdet i en enkel tjeneste. Vi er veldig fornøyde med nå å kunne legge strømmetjenesten TV 2 Sumo og TV 2s sportsinnhold til i et allerede godt innholdstilbud. Det er en historisk og veldig viktig avtale for oss sier administrerende direktør Jérôme Franck-Sætervoll i RiksTV, som står bak strømmetjenesten Strim. 

Les også:  Samsungs lanserer ny AI PC: Galaxy Book4-serien

– Strømmetjenestene blir bare viktigere og viktigere i folks hverdag. TV 2 må være der folk er til enhver tid, og fylle den tiden med programmer, filmer og serier som betyr noe for dem. Avtaler som denne med Strim er derfor viktige for å sikre bred tilgang samtidig som vi bevarer redaksjonell kontroll, sier Olav T. Sandnes, sjefredaktør og administrerende direktør i TV 2. 

Strim-kundene må imidlertid smøre seg med noen ukers tålmodighet før de får tilgang til TV 2 Sumo. Det gjenstår noe teknisk arbeid før lansering. Avtalen med TV 2 gir også Strim tilgang til TV 2 Sport 1 og 2, samt muligheten til å tilby Sumo Premier League og sport. Sportslanseringen vil Strim-gjengen komme tilbake til noe senere. 

Les også:  Bodø: Helsestasjonen og skolehelsetjenesten på Helsenorge

 – Helt siden lanseringen har jeg sagt at den dagen vi lanserer sport så skal vi gjøre det skikkelig. Nå løsner det litt på innholdssiden, og vi har en bra pakke klar veldig snart. Det skjer utrolig mye spennende i Strim om dagen, det er veldig gøy at vi får med flere innholdsleverandører og jeg kan allerede nå avsløre at det kommer flere spennende nyheter utover våren, avslutter en hemmelighetsfull Jérôme Franck-Sætervoll. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.