Magiske juledetaljer hos Rusta i Bodø

rusta

Rustas julesortiment gir stjerner i øynene til både barn og voksne! Opplyste og fantasifulle byer i miniatyr, morsomme julegensere, en togbane til å ha under juletreet og nissedører i miniatyr setter stemningen for en leken julefeiring.

Hos Rusta finnes det ingen stilregler når det kommer til julen. I slutten av oktober fylles sortimentet opp av rimelige, lekne produkter som trekker til seg latter og sprer magisk julestemning.

Den store nyheten for i år er byer og landskap med LED-belysning, lyd og bevegelse. Her finnes det noe for alle, fra den lille snømannen til skøytebanen, kirken og den flotte julebyen. Kjøretøyentusiasten kan velge både lastebil og campingvogn med belysning, og det beste tipset er å la en togbane få kjøre rundt blandt julegavene under juletreet.

Les også:  Bodømann død i Stjørdal: En person fengslet

Den klassiske snølykten får selskap av nye, batteridrevne vannlykter med snø- og lyseffekt. Julestemning utendørs oppnås best med Rustas brede sortiment av akryldyr og julenisser som lyser opp hage og balkong.

Fjorårets suksess, Nissedøren, kommer tilbake i år i flere varianter. Nissedøren er en dør i miniatyr med alt av nissens tillbehør som plasseres ved gulvlisten. La nissen flytte hjem til dere, og forbered barna på all lek og moro som nissen kan finne på – en ny juletradisjon som er her for å bli. 

Les også:  LESERINNLEGG: Foregangskvinner på byvandring i Bodø

Den 20. desember er det ”Ugly Sweater Day”, der den mest sprø julegenseren vinner. Rusta har et stort utvalg der alle kan finne sin favoritt, og mange modeller kommer også med kraftfull LED-belysning. Det nye i år er julegenseren med plass til to – det skaper ekstra god stemning på julebordet! Noe ikke like oppsiktsvekkende, men minst like morsomt, er juletilbehør som slips, diadem, briller og luer i flere ulike varianter.

– Vi ser en stor interesse for å skape en mer personlig jul, med alt fra unike klesvalg til hvordan juletreet skal pyntes. Bokstaver i alle former henges opp i juletreet eller på pakker og blir en morsom måte å sette sitt eget preg på det, sier Annica Nyström, Kategorisjef jul.

Les også:  LESERINNLEGG: Foregangskvinner på byvandring i Bodø

Rustas store nissefamilie utvides – nissene Mats og Jocke med glitrende paljettluer, fløyelsnissen Knut og lamadyret Ester i rødt og rosa lager selskap under juletreet i år. For en magisk julestemning selv med liten plass tilbys et bredt utvalg av rimelige minijuletrær i alle regnbuens farger, som blir komplett med julekuler i miniatyr.

Rustas julesortiment finnes hos Rusta i Bodø fra uke 38.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.