Fellesforbundet

Enighet mellom Fellesforbundet og NHO Luftfart

13 timer på overtid ble Fellesforbundet og NHO Luftfart enig om en ny avtale på flyoverenskomsten, og unngår dermed streik. Mandag ettermiddag ble Fellesforbundet og NHO Luftfart enige om en løsning på... Les mer »
reise ferie

Mekling pågår: Streikefare for flyarbeiderne

Meklingen for flyarbeiderne er i gang mellom Fellesforbundet og NHO Luftfart. Fra mandag kan flere hundre ansatte i flybransjen være i streik. Etter at Fellesforbundet og NHO Luftfart tidligere i vår brøt... Les mer »
vekter

Streiken avblåst: Enighet i oppgjøret for vekterne

Parat og NHO Service og Handel har klart å bli enige i meklingen og streik er unngått. Parats forhandlingsleder, Lars Petter Larsen, sier vekterne får 13,50 kroner i generelt tillegg. Utover dette... Les mer »
hk norge

Enighet mellom HK Norge og NHO

HK Norge og NHO ble i dag enige i lønnsoppgjøret for medlemmer i foretak som følger Standardoverenskomsten mellom HK Norge og NHO. Det ble gitt et generelt tillegg på 7 kroner fra 1.... Les mer »
nho

Historisk enighet i bussoppgjøret

Bussbransjen får en økt timelønn på 11 kroner. Resultatet fra tarifforhandlingene 19. april legger til rette for en god lønnsutvikling og er i tråd med frontfagets ramme på 5,2 prosent. Lønnsveksten vil... Les mer »
Fellesforbundet

Enighet i lønnsoppgjøret for hotell- og restaurantbransjen

Fellesforbundet og NHO Reiseliv har kommet til enighet i årets lønnsoppgjør for hotell- og restaurantbransjen. Resultatet er en solid lønnsøkning, et ekstra løft for nattvakter og arbeid med en bred kompetansereform. Mandag... Les mer »
restaurant

Innspurt i meklingen for hotell og restaurant

Søndag kveld er det innspurt i meklingen mellom Parat og NHO Reiseliv. Meklingen omfatter Parats medlemmer i hotell-, restaurant- og flycateringbransjen. Hvis partene ikke blir enige, tas 262 medlemmer ut i streik... Les mer »
bedrift lønn avtale

Brudd i mekling – Regjeringen forbyr streik

Meklingen mellom Parat og NHO har ikke ført frem, noe som normalt betyr streik. Regjeringen har imidlertid innført tvungen lønnsnemnd, noe som betyr at konflikten skal avgjøres av Rikslønnsnemda. Lars Petter Larsen,... Les mer »
Fiskebåt

Fiskerfamilier er taperne i ny kvotemelding

Fiskere som jobber i den havgående flåten blir taperne i regjeringens kvotemelding, melder Fiskebåt – havfiskeflåtens organisasjon. – Om lag 2000 fiskere og deres familier som er bosatt langs kysten kommer til... Les mer »
a-krim bodø

Frykter dyrtid kan føre til oppblomstring av useriøse i Nordland

Nå ber a-krimsenteret i Nordland forbrukere være ekstra på vakt. Sjekk alltid virksomheten du vurderer til ditt prosjekt og velg seriøse aktører. Det siste året har stramme økonomiske tider med økte renter... Les mer »