– Ser fram til fortsatt godt samarbeid

nfk

– Både LO og NHO i Nordland har nå fått nye ledere, og med det har fylket fått to nye og særs viktige lederskikkelser. Det er bare å gratulere Geir Myrflott som ny regionleder LO og Hans Christian Hansson som NHO-direktør, sier fylkesrådsleder Elin Dahlseng Eide.

Geir Myrflott fra Mosjøen etterfølger Rita Lekang som regionleder i Nordland i LO. Han kommer fra stillingen som nordområderådgiver i LO.

Les også:  Anbefaler ikke utbygging av Nord-Norgebane

Vesterålingen Hans Christian Hansson tar over stafettpinnen etter Daniel Bjarmann-Simonsen. Han  kommer fra stilling i Boston Consulting Group (BCG).

– Vi har hatt et utmerket samarbeid med begge disse viktige samfunnsaktørene gjennom mange år, og jeg vil gi stor hønnør både til Rita Lekang og Daniel Bjarmann-Simonsen for det arbeidet de har gjort i sine respektive stillinger. Nå ser vi fram til å fortsette dette gode og nære samarbeidet med nye ledere på plass, sier fylkesrådslederen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.