MUSIKK: Falkevik – Louder Than I’m Used To (album)

drabant

Nå er debutalbumet til Falkevik på Drabant Music sluppet. Louder Than I’m Used To er produsert av Julie og gitarist/tekniker David Aleksander Sjølie, og er spilt inn i New Tone Studio og Urban Sound Studios i Oslo.

Albumet er inspirert av naturen på Vestlandet, trangen til å reise ut, og frykten for å miste fotfestet og drukne i storbyen. Dessuten har musikken til blant annet Esbjörn Svendsson trio, Keith Jarrett, Olga Konkova, Tori Amos, The Bad Plus og Morten Qvenild vært en viktige inspirasjonskilder.

Les også:  Ny lydbok: Bruker KI for stemmen til Kunt Hamsun i "Sult"

Musikken beveger seg i landskapet singer- songwriter/indiejazz, med lyriske instrumentelle partier og riff-baserte soloer.

Falkevik har spilt konserter i både inn- og utland (bl.a Tyskland og Island), på steder som Iceland Airwaves, Kilden Teater- og konserthus, Sofar Sounds, Prachtwerk Berlin og mange flere.

Konserter i oktober og november
Albumet følges opp med en lengre releaseturné i Tyskland i oktober og november, i tillegg til konserter her hjemme i Norge. I Tyskland spiller de blant annet på flere kjente jazzklubber som bFlat i Berlin og BlaueFABRIK i Dresden.

Les også:  Lille Venn ute med låta "Just Like Me!!"

Det musikalske uttrykket til trioen gjør likevel at de har potensiale til å også spille på andre konsertsteder enn de som dyrker ren jazz – som for eksempel spillestedet Temple i Karlsruhe, eller Røverstaden i Oslo hvor releasekonserten blir avholdt – etterfulgt av konserter i de største byene utover høsten. I tillegg vil de gjøre ulike festivaljobber vinteren 2018 og sommeren 2019.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.