
Blå, lilla, gule, oransje eller brune – få fantastiske farger på egg ved å bruke naturlige fargestoffer fra mat. Perfekt hvis du vil lage ekstra morsomme egg til påskefrokosten! Her er 8... Les mer »

Miks og match de ingrediensene du har lyst på, stek dem på et stekebrett, og ha middagen klar på et blunk. Alt i ett-middager som Tray bake er blitt en hverdagsfavoritt for... Les mer »

Ligger kalkunen fortsatt i fryseren, og det er kun timer til gjestene kommer? Det finnes alltid en løsning, og her får du rådene du trenger til å redde nyttårsaften. – For å... Les mer »

Med et stort utvalg i butikken, melder det store spørsmålet seg: Skal jeg kjøpe røkt eller urøkt pinnekjøtt? Hva er egentlig best? På Vestlandet har man hatt tradisjon for å røyke kjøttet... Les mer »

Lurer du på hvordan du får svoren på juleribba sprø og lekker? Her får du de aller beste tipsene for en perfekt sprø svor. – Det første du skal gjøre er å... Les mer »

De tradisjonsrike julerettene lager du kanskje bare én eller to ganger i året. Da kan det dukke opp spørsmål som trenger raske svar. Her er noe av det vi lurer aller mest... Les mer »

Ribbe er favoritten for de flest e nordlendinge r til jul i år. Og både gamle og nye tradisjoner er viktige for valg av julemeny. Det viser MatPrats ferske juleundersøkelse utført av YouGov. Som... Les mer »

54 % av de som bor i Trøndelag og Nord-Norge tror vi spiser mye mer kjøtt enn kostrådene anbefaler. – I snitt ligger inntaket akkurat på linje med kostrådene, sier ernæringsfaglig rådgiver... Les mer »

Fredag 8. oktober markeres verdens eggdag på ulike måter over hele verden. Mens 79 % av norske forbrukere opplever at egg er del av et sunt kosthold, er tallet for de som bor... Les mer »

Høsten er høysesong for lam og en rett som varmer ekstra godt i høstkulden er Norges nasjonalrett – fårikålen. Den siste torsdagen i september er fårikålens festdag. 41 prosent av befolkningen spiser fårikål... Les mer »