
1 av 3 planlegger å spise kalkun på nyttårsaften i år, det viser MatPrats årlige juleundersøkelse utført av Opinion. Men hva menyen blir på nyttårsaftenen er ikke like tradisjonsbundet som på julaften.... Les mer »

Mindful eating er anti-dietten som sier farvel til kaloritelling og nei-mat. Den kommer høyt på lista over kosthold nordmenn kunne tenke seg å følge. Ekspert mener det kan gi mer matglede. –... Les mer »

Blå, lilla, gule, oransje eller brune – få fantastiske farger ved å bruke naturlige fargestoffer fra mat. Lag ekstra morsomme egg til påskefrokosten med disse åtte ingrediensene. Påsken er tid for eggdekor. Den... Les mer »

Blå, lilla, gule, oransje eller brune – få fantastiske farger på egg ved å bruke naturlige fargestoffer fra mat. Perfekt hvis du vil lage ekstra morsomme egg til påskefrokosten! Her er 8... Les mer »

Miks og match de ingrediensene du har lyst på, stek dem på et stekebrett, og ha middagen klar på et blunk. Alt i ett-middager som Tray bake er blitt en hverdagsfavoritt for... Les mer »

Ligger kalkunen fortsatt i fryseren, og det er kun timer til gjestene kommer? Det finnes alltid en løsning, og her får du rådene du trenger til å redde nyttårsaften. – For å... Les mer »

Med et stort utvalg i butikken, melder det store spørsmålet seg: Skal jeg kjøpe røkt eller urøkt pinnekjøtt? Hva er egentlig best? På Vestlandet har man hatt tradisjon for å røyke kjøttet... Les mer »

Lurer du på hvordan du får svoren på juleribba sprø og lekker? Her får du de aller beste tipsene for en perfekt sprø svor. – Det første du skal gjøre er å... Les mer »

De tradisjonsrike julerettene lager du kanskje bare én eller to ganger i året. Da kan det dukke opp spørsmål som trenger raske svar. Her er noe av det vi lurer aller mest... Les mer »

Ribbe er favoritten for de flest e nordlendinge r til jul i år. Og både gamle og nye tradisjoner er viktige for valg av julemeny. Det viser MatPrats ferske juleundersøkelse utført av YouGov. Som... Les mer »